Girona

El procés de venda d’entrades per al PSG-Girona comença demà a les 10 del matí

El Girona debutarà a la Champions el dimecres 18 de setembre a les 21h al Parc dels Prínceps de París. El procés de venda d’entrades per aquest desplaçament en el duel contra el PSG començarà demà, dimecres 4 de setembre, a les 10h, amb prioritat per als socis, i s’allargarà fins divendres a les 23.59h. Cada soci podrà comprar fins a 5 entrades -tots han de ser socis-. Així ho ha anunciat aquesta tarda el club gironí.

El Girona compta per a aquest partit amb un total de 2.000 entrades, que costaran 51 euros cada una. D’aquestes, 1.200 les posarà a disposició dels socis, 300 estan reservades per a penyes, i la resta es distribuiran entre patrocinadors i compromisos del club. En cas que hi hagi més demanda que oferta, el club sortejarà les entrades disponibles entre les sol·licituds presentades. En cas contrari, si els socis no esgoten les entrades disponibles, s’obrirà el procés a públic general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)