Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’exigència mínima del jugador és estar preparat cada partit”

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia d’un altre partit, en aquesta ocasió de lliga, contra el València a Mestalla. El tècnic fa una crida a la seva plantilla i demana als futbolistes que estiguin preparats ja que en l’actual calendari comprimit necessita totes les peces al cent per cent. “Volem que tothom estigui preparat i el jugador s’ha d’entrenar per estar-ho. El club està per damunt de tothom i aquesta és l’exigència mínima. Necessito que la gent estigui endollada per fer les coses bé. Hi ha jugadors que porten temps amb mi i saben que l’esforç, el fet d’ajudar el company o donar-ho tot són conceptes de vida, més enllà de joc. Cap jugador ha d’estar per damunt de l’equip i necessitem aquesta mentalitat col·lectiva”, explicava un Míchel conscient que el desgast que pateixen alguns futbolistes pot anar més enllà del físic. “Els més veterans tenen més concentració i giren full més ràpid. A d’altres els costarà més i és una mica la meva feina, mirar el jugador i veure com està. Tots volen jugar i em diuen que estan bé però he de controlar molt el tema anímic. Després d’un partit tan important segur que hi ha hagut un desgast extra i l’haig d’encertar en l’alineació, que tots estiguin centrats en el joc i fer bé les coses per competir al cent per cent.”

Tot i tenir un sol punt i ser cuer, el tècnic del conjunt blanc-i-vermell va assegurar que el València és un rival fort, que els posarà les coses complicades i que a Mestalla sol ser un equip molt intens: “Només ha sumat un punt però té molt bons jugadors, porten temps amb l’entrenador i a Mestalla són perillosos sempre. Tenen una manera de fer les coses que els fa ser bons en la pressió a dalt, en la transició i també quan es tanquen en defensa. Necessitem que l’equip estigui connectat, perquè serà complicat, i aplicar un ritme de joc molt alt. Si passa això ells estaran defensant molta estona i, si ens recuperen la pilota, ens faran mal”, explicava el de Vallecas, crític amb un calendari que gairebé no permet ni entrenar, ni preparar en condicions un partit. “L’espectacle està per damunt dels diners. El futbol està per damunt d’això, l’espectacle el fan els jugadors i s’ha de pensar en ells. No poden arribar cansats a un partit. Intentem treballar per tal que el futbolista estigui ben entrenat en el dia a dia, el calendari no permet que puguem fer moltes coses.”

TOC D’ATENCIÓ?

“Cap jugador ha d’estar per sobre de l’equip, la mentalitat ha de ser col·lectiva”

EL VALÈNCIA

“Són bons en la pressió a dalt, en la transició i també quan es tanquen en defensa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)