Girona

“Si guanyem, ho veurem tot diferent”

Rubén Baraja Entrenador del València

El tècnic del València, Rubén Baraja, també va atendre els mitjans locals en la prèvia del duel a Mestalla contra el Girona. L’exjugador professional va admetre que no sap com sortirà el rival a conseqüència dels pocs dies de descans que tindran els de Míchel: “De vegades tens menys temps de descans i estàs millor inexplicablement. No es pot saber, però el que és clar és que estem iniciant la temporada i la càrrega de partits és molt gran”, explicava Baraja, que afegia: “El Girona pot variar la seva alineació i fer cinc o sis canvis amb jugadors frescos, perquè té plantilla per fer-ho. Nosaltres hem d’intentar fer el nostre partit i sabem que per complicar la vida al rival hem d’estar per damunt seu en l’aspecte físic, l’actitud, la intensitat i l’energia, ja que ens exigirà molt.”

L’entrenador del conjunt valencià va mostrar-se tranquil tot i la trajectòria del seu equip en les cinc primeres jornades, que l’ha dut a l’última posició de la taula: “Hem de guanyar un partit, i només així ho veurem tot diferent. Canvien les sensacions i la visió de tot, tenim una gran oportunitat de fer-ho a Mestalla.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)