Girona

L’1x1 del Girona a Mestalla

per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
perjudicat
A diferència de París, l’argentí no va tenir gens de feina. En les dues accions dels gols va estar perjudicat per dos rebots de Juanpe que van desviar la trajectòria. Amb els peus va estar correcte, tot i arriscar.
romeu (62’)
lluitador
El faldut va estar atent a les pilotes dividides i en moltes ocasions va anar al límit. No va poder aportar profunditat en la passada al primer temps. A la segona part va ser substituït de seguida per afegir atacants.
francés (90’)
tensat
A l’inici va partir de central en sortida de pilota i va estar bé amb pilota; això no obstant, no va intervenir gaire en el joc per la banda dreta. De lateral li falta profunditat i centrada. Va complir en defensa i poca cosa més.
solís (79’)
planer
Quan rebia pilota no se’l notava gaire còmode i va perdre alguna jugada en construcció. En el doble pivot no va tenir continuïtat i li va costar molt progressar amb la pilota. No acaba de trobar el tacte del joc.
JUANPE (90’)
malastruc
En el joc aeri va dominar a la perfecció i no va tenir gaire feina en el marcatge. El treball i les recuperacions van seguir a la segona, però va tenir la gran mala sort que els dos gols van ser desviats per la seva cama.
danjuma (79’)
Adormit
Va tocar moltes pilotes, va tenir accions d’encarar, però Thierry li va guanyar sovint la partida. Va perdre la pilota que va suposar el gol local; no va saber treure fruit d’un parell de jugades en atac a la segona.
KREJCI (90’)
condicionat
Demostra que amb pilota és sòlid i la pressió de l’atac rival no el fa tremolar. A la represa va estar més condicionat per l’atac del València i va estar més imprecís amb la pilota. Va notar el desgast del dimecres.
abel ruiz (62’)
revolucionat
Va tenir mobilitat a la zona del 10, però li va costar acabar les jugades i no va estar precís en les passades en el primer temps. Lluny d’aportar en atac, va ser substituït al cap del quart d’hora de la represa. No va estar fi.
BLIND (90’)
multiplicat
Va ocupar posicions al mig del camp en sortida de tres. Va estar molt atent a les marques per l’esquerra i se’l va veure ràpid en la transició defensiva. Va ser el millor futbolista del Girona ahir al matx a Mestalla.
NOM (XX’)
adjectiu
miovski (78’)
desapercebut
De treball i disputa no li’n falten, però ha de fet un pas endavant amb el joc de combinació. Ahir va caure en fora de joc en unes quantes situacions i no va tenir cap ocasió per xutar. Va passar desapercebut per Mestalla.
asprilla (90’)
millorat
Se’l va veure poc en atac i no va tenir la sort de rebre pilotes amb profunditat. De mica en mica, i sobretot a l’inici de la segona part, va anar creixent i encarant-se als rivals. Va acabar maquillant una mica el partit.
YANGEL (28’)
pesaNt
Va fer la primera rematada als tres pals amb el cap i va fer lluir Mamardashvili; després se’l va veure lent amb la pilota.
MISEHOUY (28’)
actiu
Va reaparèixer després de l’estrena al camp del Betis. Va estar actiu per dins, però no va saber concretar gaires accions.
bryan (12’)
fresc
Va entrar per mirar de donar més coses per fora i va saber connectar en algun moment per dins. Va ser aturat per Thierry.
STUANI (12’)
sol
No va guanyar gaires duels en el joc directe de l’equip i va jugar molt lluny de l’àrea per manca d’idees dels seus companys; gaire res més.
donny (12’)
tou
Va treballar bé en la segona jugada, però no va poder filtrar pilotes. Va trepitjar poques vegades la doble punta i se’l va notar lent.
NOM (XX’)
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)