Girona

Retiren una estelada a la graderia visitant de Mestalla durant el València-Girona

Durant el partit entre el València CF i el Girona FC a Mestalla, es va produir un incident a la graderia visitant relacionat amb una estelada. Segons el testimoni d’un dels tres aficionats afectats, els fets van començar quan, al minut 28 de la primera part, un policia nacional va pujar a la tercera fila de la zona de seguidors del Girona i va ordenar a un aficionat que recollís les seves coses i baixés. Aquest aficionat havia penjat, abans del partit, una estelada i una bandera del Girona sense que hi hagués hagut cap problema inicialmeÆnt.

Davant la sorpresa, el seguidor va demanar una explicació, però el policia, amb un to imperatiu, va repetir que baixés immediatament. Sense voler crear conflictes, l’afectat va retirar l’estelada, va agafar la motxilla i va seguir les ordres de l’agent. Un cop a baix, el seguidor va ser identificat i se li va prendre el DNI, tot i que no va rebre cap justificació clara. Segons explica l’aficionat, el policia li va comentar que “això no està bé perquè no tothom pensa de la mateixa manera”, en referència a l’estelada.

Després de passar uns 10 minuts fora de la grada, se li va permetre tornar al seu seient amb la frase “quedamos en empate a 0”, que ni ell ni els altres afectats van entendre. Tot i això, la bandera no li va ser retornada i no se li va donar cap explicació sobre com recuperar-la. Aquest incident ha generat malestar entre els aficionats afectats, que consideren que la retirada de l’estelada i la identificació es van produir sense una raó aparent o justificació clara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)