Girona

“El Girona ens pot arribar a sotmetre”

Claudio Giráldez Entrenador del Celta

El tècnic del Celta també va atendre els mitjans locals en la prèvia del partit contra el Girona. “És un equip que es desordena molt a nivell ofensiu dins d’una manera de jugar, tenen molta mobilitat i es difícil d’ajustar la sortida de tres amb el moviment del lateral esquerre, que pot jugar per dins o per fora. Si els dones temps et poden sotmetre i dominar però, com tots els equips, tenen punts febles i intentarem ajustar la pressió per fer que els costi molt recuperar la pilota”, analitzava Claudio Giráldez, que afegia: “És dels equips de la lliga que més et pot dominar perquè té recursos per fer-ho. Estan molt ben treballats i té molt mèrit el que està fent Míchel al Girona.”

Giráldez va mostrar els seus respectes al conjunt gironí: “L’any passat ja dèiem que no tenia moltes individualitats perquè havien fitxat jugadors poc coneguts i aquest any han incorporat una sèrie de jugadors que acaben d’aterrar a la lliga i necessiten adaptació també a un model de joc particular. Són jugadors de molt nivell, els han d’encaixar i quan ho facin aflorarà el nivell individual dels jugadors que tenen, és un procés”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)