Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Si fas 10 xuts a porteria i no fas gol vol dir que en necessites 20”

Míchel Sánchez va comparèixer davant dels mitjans per enèsima vegada en les darreres setmanes. La pressió del calendari està en el seu punt àlgid per primera vegada aquest curs tot i que el de Vallecas veu bé i preparada la seva plantilla: “És la nova realitat que ens toca viure. Hem de trobar l’equilibri per fer que l’equip estigui amb energia cada partit. Després de l’últim partit la gent arriba bé ja que han passat quatre dies i hi ha temps. Dimecres tornarem a jugar però ja arribarà; ara el més important és el Celta i tothom està preparat per jugar. No veig cansament”, comentava Míchel, que afegia: “Els entrenaments han anat bé. Hem treballat sobre la fase ofensiva, tenir més presència en àrea rival i finalitzar millor. D’un dia per l’altre és complicat millorar-ho tot, però segur que l’equip té al cap que hem de ser un conjunt amb moltes finalitzacions, el que més trobo a faltar.”

Respecte a la poca producció acumulada i la falta de gol –ja són tres partits sense perforar la porteria rival–, Míchel analitzava: “No estic preocupat per l’últim partit, ja que crec que vam fer bé les coses i vam disposar de tres o quatre ocasions clares. Si fas deu o dotze xuts a porteria i no fas gol vol dir que en necessites vint, i els hem de fer.” “Tenim capacitat de finalitzar més accions i hem de trobar la manera per fer-ho ja, aquesta és la nostra preocupació actual”, deia el tècnic de Vallecas, que sobre el Celta va mostrar els seus respectes: “El Celta ha començat molt bé. És el millor equip en circulació de pilota. A casa ho ha guanyat tot menys l’últim partit tot i que va merèixer més. És un equip que et fa mal amb la pilota i per això hem d’imposar el nostre joc, fer bones possessions i arribar bé a camp rival i a porteria.”

Míchel és un home optimista de mena i tot i que els resultats estan molt lluny dels del curs passat i hi ha molt marge de millora, no veu l’equip tan malament sempre que es mantingui la línia de l’últim duel contra el Rayo: “L’altre dia em va agradar molt l’equip i si aquest nivell ja s’hagués donat contra el València i el Barça estaria content. Respecte a l’últim partit estem a un nivell bo. El Rayo no ens va xutar a porteria, va defensar tot el partit i això no és fàcil. Estic convençut que si donem continuïtat a la idea de l’altre dia estarem a prop de guanyar més partits”.

ROTACIONS

“Hem de trobar l’equilibri per fer que l’equip estigui amb energia cada enfrontament”

EL CELTA

“És un equip que et fa mal amb la pilota i per això haurem d’imposar el nostre joc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)