Girona

El Girona no passa de l’empat a Balaídos

El Girona ha empatat a un gol en la seva visita a Balaídos contra el Celta. El gironins s’han avançat en el tram final de la primera part gràcies a una diana de Yangel Herrera amb el cap a assistència de Blind (38’) però, tot i no patir en excés durant tota la segona part, Iago Aspas ha pogut fer la igualada col·locant molt bé una rematada arribant des de la segona línia a passada de Swedberg (81’). Els de Míchel encadenen quatre jornades sense guanyar amb dos punts de dotze possibles després de perdre contra el Barça i el València i empatar els dos últims partits contra el Rayo i el Celta.

El Girona ha fet una bona primera part a Balaídos que li ha valgut marxar al descans amb avantatge en el marcador. Ja en el minut 4, els de Míchel han gaudit d’una doble ocasió, primer després d’una combinació entre Tsygankov i Yangel, que ha deixat al veneçolà sol davant Guaita però xutant al cos del porter, que havia tapat molt bé. En l’acció posterior, Oriol Romeu ha posat una centrada amb l’esquerra des del vèrtex dret que Abel Ruiz ha rematat massa creuat amb el cap.

El Celta intentava estirar línies i recuperar pilotes en zona compromesa però no ha inquietat massa la defensa gironina i menys a Gazzaniga. En el 22, Danjuma ha encarat al seu marcador, l’ha deixat enrere i quan ha provat la centrada un defensor ha obligat a intervenir Guaita en l’intent de refús. El partit havia iniciat una fase de baixa intensitat coincidint amb la lesió d’Oriol Romeu just en el primer quart d’hora –el d’Ulldecona es queixava de la part posterior de la cuixa– fins que abans del descans, Blind ha fet una passada exquisida cap a Yangel Herrera, que ha guanyat l’esquena de Pablo Durán, s’ha elevat per damunt d’ell i ha superat el porter amb una rematada de cap imparable (38’).

La segona part ha començat amb el Celta pressionant de valent i amb una nova lesió pel bàndol gironí. Aquesta vegada ha estat Daley Blind, que després d’una conducció i posterior passada ha notat dolor en un dels bessons, fet que l’ha obligat a demanar el canvi. El conjunt gallec ha donat entrada a Douvikas i Aspas, que era suplent, per mirar de fer un pas endavant i tancar en el seu propi camp a un Girona que lluitava per impedir-ho. I és que, el bon posicionament dels blanc-i-vermells, molt sòlids i sense permetre al rival generar ocasions, ha fet que bona part de la segona part fos a baixa intensitat. La bona gestió de la segona part que han fet els de Míchel els ha ajudat a acomodar-se molt en el partit i, fins i tot, a gaudir d’alguna arribada, com una de Bryan Gil després d’una obertura de Van de Beek i posterior retallada del de Barbastro (75’). Fins que en el 81, una genialitat de Iago Aspas, quan pitjor estaven els locals, ha posat les taules en el marcador. La llegenda del Celta ha fet una obertura a Hugo Álvarez, que ha fet una centrada i Swedberg, veient com arribava de cares l’atacant, li ha cedit al punt de penal per només haver de col·locar l’esfèrica a la base del pal dret d’un Gazzaniga que només ha pogut fer l’estàtua.

En el tram final, els gallecs van intentar aprofitar l’efervescència del gol per culminar una remuntada que, per sort, no s’ha donat. De fet, el Girona ha acabat bé el matx amb ocasions de Solís a la sortida d’un corner i de Tsygankov, que ha provat un xut des de la frontal que ha fet lluir Guaita (92’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)