Girona

L’1x1 del Girona

per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
Frustrat
Realment va tenir poca feina durant gairebé tot el partit però en l’acció del gol d’Aspas no va poder fer res més que l’estàtua davant d’un xut imparable que el va atrapar tapat per diversos jugadors.
oriol romeu (14’)
Lesionat
No va arribar a jugar un quart d’hora quan es va fer mal als isquiotibials en una anticipació amb Borja Iglesias. Va tenir temps de posar una centrada molt bona a Abel Ruiz que aquest no va saber aprofitar.
Francés (90’)
intermitent
La seva banda no va ser la més exigida durant la primera part però amb l’entrada d’Hugo Álvarez en la segona sí que se’l va veure patir més. En sortida de pilota va estar correcte i amb força protagonisme.
tsygankov (90’)
actiu
Sempre que va poder se’l va veure amb intenció d’activar l’equip i participar en el joc. Va intentar combinar i connectar amb la parcel·la ofensiva però la falta de verticalitat el va obligar a buscar diagonals.
Blind (54’)
Trencat
Va fer un gran partit fins que es va lesionar i va haver de deixar el terreny de joc. Va fer conduccions i va ser l’home clau en la sortida de pilota. En el 38 va assistir a Yangel Herrera perqué fes el 0-1.
Iván Martín (90’)
fi
D’entrada amb Romeu i Yangel devia pensar que tindria un partit menys exigit en defensa però quan es va lesionar el primer va haver de posar-se a treballar en la destrucció i també en la creació.
Krejci (90’)
segur
No va ser el partit en el qual el van exigir més i va mostrar-se segur en pràcticament totes les accions. Va ocupar el perfil esquerre reubicant Blind al dret i va tornar a demostrar bon tacte amb la pilota.
Danjuma (82’)
millor
No acaba de mostrar la versió determinant de l’inici del curs que va oferir amb el Vila-real però a Balaídos se’l va veure més, cert que era fàcil. Sembla que hi posa més voluntat però, de moment, no n’hi ha prou.
miguel (90’)
omnipresent
Amb Francés, Blind i Krejci formant la línia de tres amb possessió favorable, el lateral es va moure per on va voler de forma descarada, sempre en la zona adequada per oferir l’opció de passada perfecte.
Abel Ruiz (82’)
passiu
Fa molta feina bruta en la pressió o en el fet d’oxigenar el joc i oferir línies de passada lluny de l’àrea. Se li reconeix però en la gran ocasió que va tenir a centrada de Romeu no dirigeix bé la rematada de cap.
Yangel h. (82’)
Golejador
La primera part de Yangel Herrera va ser molt bona. Abans de la lesió d’Oriol Romeu es va intercanviar la mitjapunta amb Iván Martín i va fer mal en la pressió i en l’arribada des de la segona línia, com en el gol.
Van de beek (76’)
Va assumir el paper a la mitjapunta tot i que encara se’l veu amb massa dubtes en la posició i amb què fer amb la pilota.
David López (36’)
fred
No va tenir massa feina, va rebutjar alguna pilota de perill però se’l va veure desordenat en l’acció del gol d’Aspas.
Solís (18’)
fluix
Se’l va veure perdut pel mig del camp i no acaba de convèncer el seu paper, que anirà a més amb la lesió d’Oriol Romeu. Quin remei.
Portu (18’)
punta
Amb 0-1, va ocupar la posició més avançada per renovar energies en la pressió en previsió a la insistència del Celta.
Bryan Gil (18’)
fresc
Només entrar ja va intentar retallar al marcador i fer un xut massa tou. És tot voluntat i Miguel va agrair l’ajuda en el tram final.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)