Girona

Míchel: “Jugar a la Champions a Montilivi és un somni, però faltarà part de l’afició”

En la roda de premsa prèvia al debut a la Lliga de Campions a Montilivi contra el Feyenoord, Míchel ha deixat clar que el Girona viu un moment històric. “És un somni jugar la Champions, i fer-ho a casa és encara més especial”, ha afirmat l’entrenador, tot i que ha lamentat que no tota l’afició pugui assistir al partit per les restriccions d’entrades. “La nostra afició és clau, els necessitem a tots”, ha afegit.

Un rival ben estudiat

Pel que fa al rival, Míchel ha destacat el nivell de joc del Feyenoord, un equip que domina la possessió amb un 70% de mitjana a la lliga holandesa. L’entrenador ha posat l’accent en la velocitat dels extrems i el perill que generen per dins, destacant especialment el migcampista Timber com a jugador diferencial. “És un equip que pot fer mal amb la pilota i que juga ràpidament, especialment des del porter”, ha alertat el tècnic.

En quin moment es troba l’equip?

Respecte a la situació del Girona, Míchel ha admès que l’equip es troba en un procés d’adaptació a la nova realitat de jugar tres competicions, però ha destacat la maduresa dels jugadors i el rendiment que han ofert en els darrers partits. Tot i la manca de victòries, l’entrenador s’ha mostrat satisfet amb la feina feta: “Portem tres partits on hem sigut millors que el rival, però la pressió de guanyar cada tres dies és alta i afecta anímicament.”

La preocupació de Míchel

Per a Míchel, una de les claus serà gestionar bé el canvi de xip entre la Champions i la Lliga. “Em preocupa més el pas de la Champions a la Lliga, com ja ens va passar contra el València”, ha dit, fent referència a la dificultat de mantenir la intensitat i el rendiment entre competicions. A més, ha subratllat la importància de no abaixar el nivell després de cada partit i preparar-se per al següent, una tasca en la qual confia plenament en la seva plantilla.

Finalment, el tècnic ha destacat que, malgrat les exigències que suposa aquesta nova etapa, confia en el treball i en el talent dels jugadors per continuar competint al més alt nivell. “Ens hem guanyat el dret de viure moments com aquest i somiar”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)