Girona

Donny van de Beek

Jugador del Girona

“La família m’ha ajudat a creure en mi”

El neerlandès, que s’havia enfrontat al Feyenoord amb l’Ajax, és el segon jugador del Girona amb més experiència en la Champions

“No ha estat fàcil, però ara estic bé”, admet

“A vegades es juguen més minuts , a vegades no tants, però tothom serà important”

Donny van de Beek vol recuperar la seva millor versió al Girona, després d’un període complicat amb el Manchester United. El neerlandès, conegut pel seu rendiment espectacular a l’Ajax, on va ser clau en l’eliminació del Real Madrid en la Champions, busca tornar a ser protagonista al terreny de joc. És el segon jugador amb més experiència del Girona en la Champions, superat per Blind, i ara que Oriol Romeu no hi és, ha de guanyar minuts i demostrar el seu potencial. Després de les primeres setmanes d’adaptació, el migcampista ha començat a mostrar millores en el seu joc i vol continuar creixent en aquest nou repte en la lliga.

La presència de Van de Beek a la roda de premsa prèvia va servir a diversos periodistes neerlandesos per preguntar-li pel seu estat físic i mental després d’anys de poquíssima continuïtat. “No ha estat fàcil, però la família m’ha ajudat a tirar endavant i a continuar creient en mi. A mi m’agrada jugar, m’agrada el futbol, i hi crec. He tingut més d’un revés, i això és difícil des del punt de vista mental, però ara estic vivint una nova etapa en un club fantàstic”, va dir, i hi va afegir: “Ara em trobo molt bé, sabent que durant la pretemporada m’havia d’activar, havia d’entrar bé. Fa setmanes que em trobo en forma.” Van de Beek també va destacar l’ambient positiu dins del vestidor del Girona: “Hi ha un bon ambient, una família, i té una estratègia que m’agrada.” Amb Oriol Romeu fora de l’equip, Van de Beek sap que té una gran oportunitat per reivindicar-se i ser un dels pilars de l’equip de Míchel Sánchez. “Jo crec que tothom ha d’estar preparat, tenir els ganivets ben esmolats per al pròxim partit. A vegades es juguen més minuts, a vegades no tants, però tothom serà important.” El neerlandès es retroba el Feyenoord, vell rival del seu Ajax: “Eren partits interessants”, recordava amb un somriure. Amb 39 partits de Champions entre l’Ajax i el Manchester United, no amagava la seva emoció pel fet de debutar amb el Girona en aquesta competició: “La Champions és el millor que hi ha, i tothom n’ha de gaudir. Debutar amb aquest club és molt important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)