Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens hem guanyat el dret de viure moments així”

En la roda de premsa prèvia al debut en la lliga de campions a Montilivi contra el Feyenoord, Míchel va deixar clar que el Girona vivia un moment històric. “És un somni jugar la Champions, i fer-ho a casa és encara més especial”, afirmava l’entrenador, tot i que lamentava que no tota l’afició pogués assistir al partit per les restriccions d’entrades. “La nostra afició és clau, els necessitem a tots”, va dir Míchel, que va subratllar la importància del suport incondicional dels seguidors en aquest moment crucial.

Pel que fa al rival, el tècnic va destacar el nivell de joc del Feyenoord, un equip que domina la possessió amb un 70% de mitjana en la lliga holandesa. Míchel va posar l’accent en la velocitat dels extrems i el perill que generaven per dins, i va destacar especialment el migcampista Timber com a jugador diferencial. “És un equip que pot fer mal amb la pilota i que juga ràpidament, especialment el porter”, alertava.

Respecte a la situació interna del Girona, Míchel va admetre que l’equip es troba en un procés d’adaptació a la nova realitat de jugar tres competicions, però va elogiar la maduresa dels jugadors i el rendiment que havien ofert en els darrers partits. Tot i la manca de victòries, el tècnic es va mostrar satisfet amb la feina feta fins ara. “Portem tres partits en què hem sigut millors que el rival, però la pressió de guanyar cada tres dies és alta i afecta anímicament”, va reconèixer.

Una de les claus per a Míchel seria la gestió del canvi de xip entre la Champions i la lliga. “Em preocupa més el pas de la Champions a la lliga, com ja ens va passar contra el València”, explicava, referint-se a la dificultat de mantenir la intensitat i el rendiment entre competicions. A més, va subratllar la importància de no abaixar el nivell després de cada partit i preparar-se per al següent, i va dir que confiava plenament en la plantilla, gràcies a la seva maduresa i trajectòria.

Finalment, Míchel va insistir que, malgrat les exigències d’aquesta nova etapa, confiava en el treball i el talent dels seus jugadors per continuar competint al més alt nivell. “Ens hem guanyat el dret de viure moments com aquest i somiar”, va concloure el tècnic, amb la mirada posada en el debut històric en la lliga de campions a Montilivi, un esdeveniment que segurament marcarà un abans i un després en la trajectòria del Girona. Ahir, precisament, es va estrenar la nova sala de premsa de Montilivi, situada a l’antiga zona de gimnàs, i que està equipada amb l’última generació de càmeres. Un canvi que la UEFA ha obligat a fer.

L’AMFITRIÓ ORGULLÓS

“És un somni jugar la lliga de campions, i fer-ho a casa és encara més especial...”

LA REIVINDICACIÓ

“...però és una llàstima que l’afició no hi pugui ser tota per culpa de les graderies”

EL FEYENOORD

“Volen tenir la pilota i acumulen molts homes al mig, els haurem de controlar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)