Girona

Albert Serra

“Gaudirem d’un espectacle mai vist fins ara a Girona”

Albert Serra i Figueras (Banyoles, 06/10/1978) va ser un dels herois del retorn del Girona al futbol professional, segellat amb el gol de Migue contra el Ceuta (1-0) el 15 de juny del 2008 a Montilivi, l’estadi on, menys de tres mesos després, l’equip dirigit per Raül Agné es va imposar a l’Alacant (3-0) en el primer partit com a local de l’època moderna del club a segona divisió. El central banyolí, que va disputar cinc cursos de blanc-i-vermell, va ser un dels golejadors.

Quines sensacions va tenir en el debut a casa contra l’Alacant?

Havíem guanyat a Balaídos (0-1), però per a nosaltres era una cosa extraordinària. La majoria debutàvem a segona divisió i ens feia una il·lusió terrible. Montilivi no estava ple i, tot i això, vaig notar el salt de categoria perquè hi havia molt més públic. A més, vam guanyar i vaig fer gol en un córner. Va ser un debut somiat.

Molta gent es va abonar al Girona aquell estiu. Els jugadors notàveu la il·lusió a la ciutat?

Sí, la massa social va augmentar per totes les comarques gironines. A segona divisió, tot té molta més repercussió i la gent et coneixia, tot i que encara estàvem ben lluny del que es viu ara, que els futbolistes del Girona són ídols per als més petits.

Les coses han canviat molt.

Sens dubte. El club tenia dificultats econòmiques i no hi havia estabilitat institucional. En cas de no haver pujat, el club hauria pogut desaparèixer amb els deutes que arrossegava. És per això que em sento una mica partícip i molt orgullós del que es viu avui.

Veu el Girona amb possibilitats d’accedir als vuitens de final de la Champions League?

El partit del Feyenoord és el primer a casa i és un premi ben merescut. Gaudirem d’un espectacle mai vist fins ara i cal gaudir-ho. Les pròximes dues jornades marcaran molt les possibilitats del Girona. El que tinc clar és que l’equip competirà i donarà més d’un ensurt.

Jugador del Girona en dues etapes 2005-09 i 2010-11
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)