Girona

Míchel: “Ara ens toca afrontar aquestes derrotes”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi per valorar la derrota contra el Feyenoord en un partit marcat per molts entrebancs. “Ens ha faltat ajustar la pressió perquè ells han canviat la seva idea inicial. Ens faltava un home per dins, i quan ho hem ajustat, ho hem fet bé”, ha comentat Míchel. També ha destacar que hi havia hagut 15 o 20 minuts en què l’equip no havia estat prou agressiu: “Això ens ha costat dos gols i situacions en què no hem estat verticals. Això és un error”.

Míchel ha reconèegut que el partit havia començat bé, amb Viktor Tsygankov donant profunditat a l’equip, però ha lamentat la falta d’agressivitat en alguns moments clau. “Més enllà dels errors puntuals, crec que hem merescut més. Ara ens toca afrontar aquestes derrotes, però això forma part del futbol”, va afegir. El tècnic també s’ha mostrat preocupat pels 20 minuts en què l’equip no ha rendit al seu millor nivell.

Reflexions sobre el joc i la mala sort

En ser preguntat sobre la mala sort, Míchel ha sigut clar: “La mala sort no existeix. El gol a pilota aturada va venir d’una pèrdua nostra. No és mala sort, és un error que hem de corregir”. També ha afegit que el penal ha sigut una altra situació derivada de la pressió generada pel rival: “Hem de ser agressius durant els 90 minuts i atacar el rival constantment. Hem tingut minuts en què no hem estat prou contundents”.

Preocupació per les lesions

Sobre les lesions, Míchel ha admès que la situació de Tsygankov era preocupant: “Pinta molt malament. És una lesió als isquiotibials i depèn dels centímetres que afecti”. Tot i això, ha assegurat que la plantilla estava preparada per afrontar aquests moments difícils i va confiar en la capacitat de l’equip per superar aquests obstacles.

Gestió dels canvis

En relació als canvis, Míchel ha explicat que no els fa basant-se en la càrrega de minuts sinó en el rendiment dels jugadors: “Sempre faig els canvis en funció del rendiment. El que vull és que qui entri estigui al cent per cent focalitzat en el que ha de fer”. També ha afegiy que no fa canvis tàctics tret que detecti fatiga o vulgui introduir noves dinàmiques.

Reflexions sobre la segona part

El tècnic ha valorat molt positivament la segona meitat del partit: “La segona part ha estat espectacular. Tot i els errors inicials, hem tingut ocasions i hem generat per poder obtenir un resultat positiu”. Míchel ha deixat clar que, malgrat la derrota, no estava tocat: “Gràcies a Déu, els resultats no m’influeixen tant. Jo tinc la mentalitat de seguir endavant i sé que el club m’ho ha respectat”.

Valoració final

Tot i la derrota, Míchel ha destacat el bon rendiment dels seus jugadors en els darrers partits, malgrat els resultats adversos. “El futbol és capritxós, però nosaltres hem de continuar centrats en el rendiment. Demà parlarem amb els jugadors, veurem els vídeos i analitzarem com millorar”. Finalment, ha insistit que l’equip continuarà treballant dur per corregir els errors i competir al màxim nivell en tots els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)