Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
participatiu
Ell va cometre l’error en una passada d’Iván Martín amb la marca a sobre, i ell va aturar el penal que va suposar l’errada. Encara sort. Va estar de pega en el gol en pròpia porta de Krejci. Amb l’esfèrica als peus li costa combinar.
ARNAU (90’)
marcador
Ahir va tornar a exercir de capità, en un dia ben assenyalat per a tots els gironins. Li va tocar donar superioritat pel mig i jugar de tercer central quan l’equip estava atacant. Cada cop se sent més còmode amb pilota i suma verticalitat.
DAVID LÓPEZ (90’)
desencertat
Sempre més podrà dir que va ser el primer a anotar un gol amb el Girona en la Champions. Va pescar un rebot al pal llarg. El segon gol dels visitants va ser degut a una mala passada del central català, que no va estar fi amb la pilota.
KREJCI (90’)
lent
Va tenir la segona titularitat consecutiva, però no va transmetre gaires bones sensacions amb la pilota. En la primera part no se’l va notar còmode en sortida des de la seva cama més hàbil i en la represa va patir en la transició ofensiva rival.
MIGUEL (90’)
concentrat
Va estar bastant bé en els duels defensius, va tenir feina amb Osman i Milambo a l’espai, però va tenir sang freda per baixar pilotes i jugar. L’equip de Priske li va tallar les ales al mig del camp i va haver d’aprofundir més per banda.
IVÁn MARTÍn (90’)
intermitent
En el duel de migcampistes amb Timber, hi va sortir perdent. Va tenir bons minuts amb la combinació amb Tsygankov, però llavors va desaparèixer del partit. No va tenir la fluïdesa necessària per fer moure la defensa visitant.
YANGEL (82’)
correcamins
Després del desgast de Vigo, ahir també va estar molt condicionat pel mig del camp físic del conjunt neerlandès. No va poder aprofundir gaire, ja que la transició rival va ser molt bona. Va estar correcte amb la pressió i en els duels.
VAN DE BEEK (82’)
millorat
És el millor partit que ha fet amb el Girona. Va començar amb un perfil més interioritzat i va vorejar el gol en un remat de cap. A la represa, d’ell va venir un gol anul·lat per fora de joc, i finalment va concloure amb el seu primer gol.
Tsygankov (29’)
preocupat
Va tenir una acció clara de bon principi que va treure el porter local. Al minut 23 va notar una punxada als isquiotibials i va haver d’abandonar el terreny de joc amb les assistències mèdiques del club. Un altre maldecap per a Míchel.
MIOVSKI (75’)
provocador
Del seu remat en la sortida d’un córner va arribar el primer gol de David López. Es va passar el primer temps corrent en la pressió i no va poder atrapar gaire res. En el segon va provocar un penal que ell mateix va fallar.
BRYAN GIL (75’)
vigilat
Li va costar superar la línia defensiva, va iniciar el matx per l’esquerra, però amb la lesió de Tsygankov el van reubicar. Sempre que rebia tenia les marques dels laterals a sobre, tant Lotomba com Hugo. No va poder filtrar gaire.
DANJUma (61’)
llarg
Li va costar entrar en joc, però va començar a tenir la verticalitat que l’equip volia i necessitava. Va fer l’assistència de gol a Donny.
STUANI (15’)
punta
Montilivi el va ovacionar quan va sortir i va estar a punt de rematar una segona jugada en la sortida d’un córner. Va viure a l’àrea.
Yáser (15’)
extrem
No va tenir gaire temps per desfer la pressió. Va centrar un parell de pilotes bones.
Portu (8’)
contundent
Sense temps per a gaire res més, va sortir, va córrer i hi va anar fort en els duels defensius.
solís (8’)
refresc
Va entrar per mirar de controlar una mica el mig del camp i tancar les línies interiors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)