Girona

Míchel: “Serà un partit físic i necessitarem ser forts”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha ofert la roda de premsa prèvia al partit contra l’Athletic Club. Després de la derrota contra el Feyenoord, l’entrenador ha destacat la importància de recuperar-se ràpidament per sumar una victòria davant el conjunt basc. Amb poc temps de descans per ambdós equips, Míchel ha reconegut les dificultats però s’ha mostrat confiat en el rendiment dels seus jugadors.

Lesions i estat físic de l’equip

“Portu té problemes al turmell i no arriba a demà. La baixa de Tsygankov també ens condiciona. Després de dos dies de recuperació, hem entrenat amb normalitat.”

La importància de la lliga:

“Hem parlat l’endemà de la Champions i hem tancat una mica aquesta competició. Després del partit de lliga hi haurà una aturada i tindrem temps per treballar. El més important és la lliga, és la nostra vitamina. Hem de fer créixer el club i és vital guanyar perquè portem temps sense fer-ho i l’afició s’ho mereix.”

Poc temps de descans, també per a l’Athletic

“Ells porten 24 hores menys de descans, però tenen jugadors acostumats a jugar cada 3 dies, amb un físic privilegiat, sobretot a la part davantera. Guanyar et fa recuperar millor. Nosaltres necessitarem la nostra millor versió amb i sense pilota.”

Preparar el partit des del vídeo

“Estic intentant acostumar-me a preparar partits des del vídeo, sense veure l’esforç i la intensitat durant la setmana. És la nostra realitat i hem d’utilitzar molt el vídeo per ensenyar als jugadors com fer les coses amb pilota, que és més complicat.”

Adaptació als jugadors

“Jo sempre m’adapto als jugadors. La meva estructura de joc és clara, però el més important és entendre el jugador. Jugadors com Danjuma són d’u contra u, i el meu objectiu és posar-lo en les millors condicions per rendir al màxim.”

L’absència de jugadors i l’enfrontament amb l’Athletic

“L’Athletic té jugadors molt físics com Sancet, iñaki Williams o Galarreta. Hem d’entendre com superar la seva pressió i on perdre la pilota perquè si la perds prop d’ells, és molt difícil aturar-los. Serà un partit físic, i necessitarem ser forts.” L’Athletic ha fet oficial la baixa de Nico Williams que no viatjarà avui a Girona.

Línies de passada i aturada internacional:

“Necessitem entendre les línies de passada. Els jugadors sense pilota són clau per guanyar avantatge posicional. Necessitem un partit top demà, i l’aturada ens anirà bé per recuperar i treballar millor.”

Míchel també ha volgut donar les gràcies als jugadors que han defensat la samarreta del club, convocant així a 11 jugadors històrics del club abans del partit contra el Feyenoord, recordant amb orgull l’elogiat estil de joc de la temporada passada: “Hem deixat un llegat. Quan surts d’un lloc, has de sortir trobant a faltar la gent. Molts jugadors els trobarem a faltar, però ens centrem en seguir creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)