Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Necessitem guanyar; això et permet tenir la millor versió”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va oferir la roda de premsa prèvia al partit contra l’Athletic Club destacant la importància de recuperar-se ràpidament després de la derrota contra el Feyenoord. Tot i el poc temps de descans per als dos equips, el tècnic va mostrar confiança en el rendiment dels seus jugadors, conscients de la necessitat de sumar una victòria.

Míchel va començar informant de l’estat físic dels seus futbolistes: “Portu té problemes al turmell i no arriba bé a demà. La baixa de Tsygankov també ens condiciona. Després de dos dies de recuperació, ens hem entrenat amb normalitat.” Malgrat això, l’entrenador va subratllar que la lliga és la prioritat absoluta per al club: “El més important és la lliga, és la nostra vitamina. Hem de fer créixer el club i és vital guanyar perquè fa temps que no ho fem i l’afició s’ho mereix.”

El partit serà exigent, especialment pel poc descans: “Ells tenen jugadors acostumats a jugar cada tres dies, amb un físic privilegiat, sobretot a la part davantera. Guanyar et fa recuperar-te millor. Nosaltres necessitarem la nostra millor versió amb i sense pilota per competir.”

Míchel va reconèixer que està aprenent a preparar partits a través del vídeo: “És la nostra realitat i hem d’utilitzar molt el vídeo per ensenyar als jugadors com fer les coses amb pilota, que és més complicat.” Va destacar que sempre adapta l’estructura de joc als seus futbolistes: “La meva estructura és clara, però el més important és entendre el jugador. Jugadors com Danjuma són d’un contra un, i l’objectiu és posar-lo en les millors condicions per rendir al màxim.” L’entrenador també va avisar de la complexitat d’enfrontar-se a jugadors físics com Sancet o Williams, que poden castigar qualsevol pèrdua de pilota: “Hem d’entendre com superar la seva pressió i on perdre la pilota perquè si la perds prop d’ells, és molt difícil aturar-los.”

Finalment, Míchel va remarcar la importància de fer un gran partit abans de l’aturada internacional, que servirà per recuperar jugadors i treballar millor. El tècnic va cloure amb un agraïment als jugadors històrics que van ser homenatjats en l’últim partit a Montilivi: “Hem deixat un llegat. Quan surts d’un lloc, has de sortir trobant a faltar la gent, i molts jugadors els trobarem a faltar, però ara toca seguir creixent.”

PRIORITAT

“La lliga és la nostra vitamina. És vital guanyar perquè fa dies que no ho fem”

NOVA REALITAT

“Hem d’utilitzar molt el vídeo per ensenyar als jugadors què fer amb la pilota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)