Girona

“Volem fer valer el nostre joc”

E. Valverde Entrenador de l’Athletic Club

Ernesto Valverde va comparèixer ahir en roda de premsa abans de la visita de l’Athletic Club a Montilivi per enfrontar-se al Girona, i va destacar que l’equip “està bé” i que tenen la intenció de “seguir perseverant” en la bona línia de joc i resultats. El tècnic va subratllar la dificultat del partit contra el conjunt gironí, especialment després d’haver enfocat el retorn europeu a San Mamés: “Sabem la dificultat que té aquest partit, però anem amb la idea de reconèixer-nos en el nostre joc i fer-lo valer per aconseguir resultats.”

Valverde va valorar positivament l’inici de temporada dels seus, recordant la setmana de tres victòries consecutives que els va ajudar a “assentar-se”. El tècnic també va destacar que el Girona conserva el seu “estil ofensiu” malgrat els canvis i les lesions: “Hi ha hagut canvis substancials, tenen alguna lesió important i una competició més. La temporada passada va ser tan extraordinària que és difícil repetir-la.” Per acabar, va lamentar els incidents violents de les últimes setmanes en estadis, afirmant que “és clar que s’ha de fer alguna cosa” per evitar aquesta violència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)