Girona

Míchel: “Gràcies a Déu, o a Gazzaniga, l’Athletic no s’ha pogut avançar”

L’entrenador del Girona ha atès als mitjans de comunicació per valorar la victòria del seu equip a Montilivi contra l’Athletic Club, tres punts d’or i molt treballats després que Gazzaniga aturés tres penals a Berenguer, Iñaki Williams i Ander Herrera. El Girona trenca així una ratxa de sis partits sense vèncer entre la lliga i la Champions League.

Valoració

“El partit, si treus les accions del VAR, és un matx d’alternatives, possibilitats en les dues àrees, situacions de gol i de poder a poder. Ens ha faltat ritme als dos equips perquè hi ha hagut massa parades per situacions externes. Hem intentat imposar el ritme però les intervencions del VAR han condicionat. No m’agraden, ni a favor ni en contra. L’àrbitre ha de prendre les decisions i només entrar si l’acció és molt clara o es contradiu molt amb la del col·legiat”.

Millores

“Gràcies a Deu o gràcies a Gazzaniga no s’han avançat. Estic content pels tres punts però hem de millorar més. La segona part m’ha agradat, l’Athletic ha anat enrere però en la primera part hi ha hagut molts dubtes. No per la nostra idea però si pels resultats. Em falta veure la millor versió dels jugadors, els errors els perdono tots. Ara bé, si ens traiem situacions de sobre pel resultat no m’agrada”.

Penals

“Amb Stuani tenim una assegurança. Sabia que l’havíem de fer. En el que ha fet repetir no m’ho creia perquè dos sí, però tres… Gazzaniga ha fet tres intervencions increïbles que ens ha permès continuar vius. No sé que hagués passat amb l’1-2”.

Polèmica

“Són intervencions 100% del VAR y no clares. Son intervencions justes ja que en la primera Arnau no aixeca la cama y está en posició y Arnau no ha fet res per tirar-lo. En el segon Danjuma el toca poc y en el tercer agafen a Krejci. M’agradaria que l’àrbitre de camp decidís més.”.

Gazzaniga

“Ha parat els últims quatre penals. Feliç per ell i per l’equip. Ens ha permès seguir vius en el partit.”

Stuani

“M’han demanar el canvi abans. Potser avui m’he equivocat i el podia treure abans. Abel Ruiz estava fent un treball molt bo, potser perquè no marca no se’l valora tant. Volia mantenir l’estructura i potser per això no l’he tret abans. És molt important i sempre aporta. Ha fet una rematada brutal abans del gol i entenc l’atmòsfera que es genera quan està en el camp”.

Resultats

“No ha estat un inici dolent. Si vas a les expectatives sembla que ens falta alguna cosa. Vaig al rendiment i estem pel bon camí. No estic del tot feliç pel joc avui, a nivell global haig de canviar coses perquè el jugador estigui més endollat cap a davant. Ho tinc al cap i és el que penso per tal de ser més reconogscible”.

Alliberament

“Total. Si em veus gesticular en la primera part tot anava cap allà. Massa dubtes hi havia. Els hi he dit que encara que pensin que els xiulets de l’afició no eren justos, ho eren. Som els primers que no volem jugar cap enrera, soc el primer que els xiulava. No m’agrada veure patir a jugadors dins del camp. En la segona ho hem aconseguir, han corregut cap enrere, un equip com l’Athletic”.

Danjuma

“Les desmarcades de Miguel li anaven bé. Estava en situació de passivitat, generàvem costat a costat. No era capaç de mirar cara a cara, si De Marcos fa un pas enrere en la primera acció millor. Ens ha de donar profunditat, u contra u, centrades, gols i passades de gol i hem de continuar treballant amb ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)