Girona

El camí cap a Sevilla comença avui

Copa. El Girona i l’Olot coneixeran avui el rival de la primera eliminatòria, que es disputarà el 29, el 30 i el 31 d’octubre

L’única decepció de la temporada passada per al Girona va ser, segurament, l’eliminació en els quarts de final de la copa contra el Mallorca (3-2), però per als de Míchel avui comença una altra oportunitat per escriure un capítol daurat en aquesta competició, per molt que les circumstàncies siguin ben diferents pel que suposa estar jugant la Champions i haver de compaginar tres competicions. A partir de les 13 h, a la seu de la federació espanyola a Las Rozas, els gironins coneixeran el rival de la primera eliminatòria d’una copa que s’acabarà el 26 d’abril amb la disputa de la final a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. El Girona no serà l’únic representant de la demarcació gironina, ja que aquesta temporada l’Olot torna a la competició, després de guanyar la lliga de 3a divisió FEF el curs passat.

Un total de 110 equips seran presents en el sorteig d’avui, del qual queden exempts els quatre participants de la supercopa (Madrid, Barça, Athletic i Mallorca) i el campió de la 1a divisió FEF del curs passat, el Deportivo. Un any més, el sorteig emparellarà els millors equips amb els més modestos. Els 55 enfrontaments es disputaran a partit únic entre el 29 i el 31 d’octubre al camp del club que competeix en una categoria inferior. En el cas que els dos equips fossin de la mateixa divisió, es jugaria al camp del club que hagi sortit primer en el sorteig. En els partits, en cas d’empat, es disputaria una pròrroga i si persisteix, hi hauria penals per decidir l’equip que passa d’eliminatòria.

Al Girona li pot tocar un dels deu equips de categoria territorial procedents de l’eliminatòria prèvia, un dels equips semifinalistes de la copa Federació –els rivals més complicats sobre el paper–, o bé podrien ser un dels dos equips de primera que s’enfrontin a un equip de 3a divisió FEF. Per la seva banda, com a representant de 2a divisió FEF, l’Olot té múltiples opcions, ja que es pot enfrontar a un equip de 2a divisió A, a un equip de 1a divisió FEF o a un equip de la seva categoria.

1a DIVISIÓ
Girona
Espanyol
2a DIVISIÓ A -
1a DIVISIÓ FEF
Nàstic
2a DIVISIÓ FEF
Sant Andreu Lleida Europa Badalona Futur Olot
3a DIVISIÓ FEF
L’Hospitalet
COPA FEDERACIÓ -
ELIMINATÒRIA PRÈVIA
Vic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)