Girona

Yangel Herrera acumula 90 minuts i Yáser Asprilla, 27

Els dos internacionals del Girona que han hagut de travessar l’Atlàntic per competir amb les seves respectives seleccions en la fase de classificació per al proper Mundial van tenir participació dispar. Yangel Herrera va sortir com a titular i va completar els 90 minuts de l’empat que va aconseguir el seu combinat, Veneçuela, contra l’Argentina, l’actual campió del món i doble campió d’Amèrica. Nicolás Otamendi va avançar a l’albiceleste, comandada de nou per Leo Messi, però en la segona meitat, Salomón Rondón va establir el que seria l’empat a 1 gol definitiu, fet que deixa als veneçolans en setena posició de la classificació –jugarien la repesca– i als argentins encara en primera posició.

Pel que fa a Yáser Asprilla va jugar els últims 27 minuts del matx que Colòmbia va jugar a El Alto contra una Bolívia en ratxa que acumula tres victòries seguides i que a hores d’ara accediria al Mundial. Asprilla va ingressar al camp en el lloc de Jhon Arias però no va poder ajudar al seu país a esgarrapar ni un sol punt d’un estadi situat a 4.000 metres d’altitud –a prop de La Paz–, que passa factura a la majoria de contrincants. Els colombians no van aprofitar l’empat del líder i són segons a tres punts de l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)