En línia ascendent

Divisió d’honor juvenil. Els blanc-i-vermells s’imposen per 4-0 al Saragossa Racing Club una jornada després de derrotar el líder

Girona 4 Saragossa RC 0

GIRONA:Funallet, Gibert, Aznar (Escoda, 77’), Aguilera, Badia, Aimar (Guillem, 69’), Nacho (Yeray, 77’), Roldán (Coromina, 57’), Curcio, Duentes i Montes (Richard, 69’).SARAGOSSA RACING CLUB:Herrera, Pernía (Franco, 65’), Aguilar, Iker, Nicolas (Rodriguez, 71’), Cazorla, Cubillo (Izan, 46’), Puente, Soriano, Cuartero (Checa, 65’)i Goriz (Villagrasa, 71’).GOLS:1-0 (5’) Curcio. 2-0 (17’) Jaime Fuentes. 3-0 (57’) Aznar de penal. 4-0 (68’) Jaime Fuentes.ÀRBITRE:Vicente Delmar.T.G.:Als locals Aimar i Coromina i als visitants Nicolas i Soriano.T.V.:Cap.

El juvenil del Girona està en línia ascendent. Després de la primera victòria del curs el cap de setmana passat al camp del líder, l’Espanyol, ahir van celebrar el primer triomf a casa: 4-0 al Saragossa Racing Club. Els de Sergi Mora van tenir els 90 minuts de joc controlats. Al minut 5 ja havien obert la llauna amb un gol de Curcio, que va aprofitar el mal refús del porter després d’un intent lateral de Fuentes. Control total, frustració del tècnic visitant i en el 17’ ja arribaria el segon amb una genialitat: Fuentes va marcar de vaselina per sobre el porter. En la represa, els saragossans provar de revertir-ho, però va ser impossible. A part de control, els gironins van tenir un punt de sort i van decidir el partit amb un penal que Aznar va convertir en el tercer gol. I Fuentes, aprofitant una pilota morta dins l’àrea, va fer el quart i últim gol.