Girona

El Girona B suma un punt in extremis contra el Prat (1-1)

Un punt amb gust a victòria. Els gironins les havien tingut de tots colors per fer el gol, però la falta d’efectivitat els ha condemnat fins al minut 93’. El prat en canvi, a l’inici de la segona part han sabut aprofitar l’ocasió que han tingut per avançar-se. I els blanc-i-vermells, tot i que han jugat tota la segona meitat al camp del prat, no ha estat fins al 93’ que han aconseguit obrir la llauna.

Amb la gespa impecable com sempre, el partit a Riudarenes ha començat amb una primera prova de xut dels potablava (2’). Tot i això, els gironins també han entrat aviat dins el partit i Dawda n’ha tingut fins a tres per obrir la llauna en els primers 10 minuts, una falta perillosa que ha estavellat contra la barrera, un xut mossegat un remat defectuós després d’una bona centrada de Samu Expósito. El Prat però, tambñe ha respost ben aviat amb una bona jugada entre Coro i Fernández que atent, Sergi Puig, ha sortit ràpid a capturar. Cap dels dos conjunts ha aconseguit fer-se ambl la posssessió i els blanc-i-vermells no acabaven de connectaren el tram final per aconseguir inaugurar el marcador. Els potablava a més, han pressionat molt als de Quique Álvarez des d’un bon inici de la sortida de pilota, i els gironins han treballa amb apciència per anar creant ocasions. Tot i que els dos conjunts les han tingut per avançar-se, cap ha estat prou efectiu i el partit ha marxat a la mitja part amb el marcador inicial.

A la represa, el guió del partits ha continuat en la mateixa línia d’anades i vingudes, però el Prat ho ha sabut aprofitar abans. Centrada des de l’esquerra de Miguel Fernández i ho remata des de dins l’l’àrea de cap Almeida, que acabava d’entrar al descans per Torres (55’). Els blanc-i.vermells han continuat buscant la seva oportunitat per avançar-se, però els potablava, a una velocitat i una pressió vertiginosa, aconseguien no deixar gaires oportunitats als locals. Minsu l’ha tingut al 67’ fins a tres vegades però Pablo no ha fallat als visitants sota pals per desesperar al jugador gironí. A falta de dos minuts, Adrià Mora, ho ha provat des de la frontal amb un xut que ha marxat fregant el travesser.

Els segons 45 minuts s’han jugat tots pràcticament al camp del Prat. Els gironins les han tingut de tots colors, i gairebé tots els jugadors gironins, per, com a mínim, empatar el partit. I quan semblava que ja no aconseguirien moure el marcador, a l’última jugada ha arribat el gol de l’empat. Amb una falta servida per Raúl Martínez, expotablava, Enric García, de cap ha rematat la pilota ben ajustat al pal per fer el gol de l’empat, amb un regust a victòria.

El Girona B suma un nou punt que a la sisena jornada de lliga es converteix en el 7è del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)