Girona

Miovski marca en la victòria de Macedònia del Nord

El davanter del Girona ha jugat 79 minuts a Armènia (0-2)

Bojan Miovski és el primer jugador del Girona que ha posat el punt final als compromisos amb la selecció d’aquesta aturada i es podrà reincorporar aviat als entrenaments dels blanc-i-vermells per preparar el duel de dissabte contra la Real Sociedad a Montilivi. A més, ho farà amb una dosi de confiança, i és que aquesta tarda el davanter del Girona ha marcat en la victòria de Macedònia del Nord contra Armènia (2-0). En un partit dominat lleugerament pels armenis, que havien tingut les millors ocasions, Miovski ha desequilibrat la balança en els minuts finals fent el 0-1 en el 72’. Un golàs, i és que el macedoni ha connectat un bon xut amb rosca amb el peu esquerra que s’ha colat per l’escaire del pal llarg. Poc després, en el 79’, Miovski ha estat substituït. Amb aquesta victòria Macedònia del Nord referma el lideratge del seu grup de la lliga C de la Lliga de les Nacions i, amb 10 punts i sis d’avantatge respecte el segon, deixa pràcticament vist per sentència l’ascens a la lliga B.

Cal recordar que Miovski, que encara no s’ha estrenat com a golejador amb el Girona, ja va marcar un gol en l’anterior aturada de seleccions amb Macedònia del Nord, i ho va fer precisament contra Armènia (2-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)