Girona

Preocupa l’assistència al Girona-Slovan Bratislava

Girona. Entre 1.500 i 2.000 entrades per a socis més unes 650 entrades de la UEFA han quedat alliberades i ara la venda s’ha obert al públic general

Si en la històrica estrena de la Champions League a Montilivi contra el Feyenoord ja va aixecar polèmica la gestió de les entrades i el fet que quedessin un miler de localitats buides, per al partit contra l’Slovan Bratislava del pròxim dimarts 22 d’octubre (21 h) la previsió no és gaire millor. Ahir al matí el club va anunciar que es posava en marxa el procés de venda d’entrades al públic general i la gran sorpresa és que, a una setmana del partit, encara hi havia més de 2.000 entrades a la venda. En són un munt, cosa que fa témer que una altra vegada Montilivi no estigui ple a vessar per un partit de Champions malgrat tenir l’aforament reduït.

L’origen d’aquestes entrades és la dada més cridanera, ja que inicialment la distribució està feta de manera que totes les localitats quedin repartides. El problema, segons informa el club, és que de les 6.000 entrades que es van sortejar només unes 3.500 es van acabar comprant. D’aquestes, un cop es va obrir la venda a la resta de socis, de moment n’han quedat lliures entre 1.500 i 2.000. La contrarietat de socis i abonats amb el sistema de repartiment d’entrades, el fet d’haver de pagar a part de l’abonament, l’horari i el fet de tractar-se del rival menys cridaner de la fase de grups en poden explicar els motius, però no deixen de ser xifres sorprenents.

A banda de les entrades dels socis, com va passar en el partit contra el Feyenoord la UEFA també ha alliberat unes 650 entrades que s’han posat a la venda –li’n pertoquen 1.300–. En aquest sentit, el greuge és pitjor, perquè l’ens encara en pot alliberar més fins al dia abans del partit, com ja va passar en l’anterior ocasió.

Malestar entre els socis

Un cop ahir es van posar a la venda les entrades del Girona-Slovan Bratislava per al públic general, els socis i abonats del Girona van alçar la veu a les xarxes. És sabut que la gestió de les entrades de la Champions ha generat malestar, i ahir s’hi van sumar dos factors més que van concentrar la majoria de les protestes.

El primer és que a partir d’ahir les entrades es poden comprar triant un seient concret, cosa que no es podia fer fins ara.

En aquest sentit, l’explicació del club és que per un tema d’organització d’espai, quan es fa la distribució per grups és el mateix club qui reparteix els seients, per tal de no deixar buits. En aquest sentit, el club va explicar ahir que aquesta distribució s’ha fet triant els que es consideren els seients amb millor visibilitat de cada sector.

L’altra protesta dels socis és que les entrades per al públic general tenen el mateix cost que per als socis i abonats amb el descompte aplicat. L’explicació del club és que, veient l’excedent d’entrades i per tal de minimitzar els seients buits el dia del partit, la decisió, exclusivament per aquest partit, ha estat igualar els preus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)