Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Les lesions afecten tàcticament i haurem de plantejar més opcions”

Una mica frustrat i resignat, Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació per valorar el tema candent i que preocupa tots els estaments del club i l’entorn, les lesions que estan afectant la plantilla just abans d’afrontar un altre tram de campionat amb set partits en només 22 dies: “No esperàvem les lesions de Bryan Gil i Asprilla, que es van fer mal en les últimes accions dels seus últims partits. De Bryan esperàvem recuperar-lo en els quinze dies d’aturada i des de Colòmbia ens havien dit que Asprilla no tenia lesió”, explicava el de Vallecas, que hi afegia: “La lesió de Solís ens preocupa més perquè ja ha tingut problemes en aquesta zona. Pel que fa a Pau López i Blind, esperem tenir-los en breu perquè tenen lesions menys importants; de fet, el neerlandès ha entrenat amb relativa normalitat però no arribarà contra la Real Sociedad, potser sí contra l’Slovan Bratislava dimarts.”

Míchel es veurà obligat a recórrer a diversos jugadors del filial per completar la llista de convocats, almenys per avui. Raúl Martínez, Selvi, Enric García, Minsu i el porter Lucas han reforçat l’equip, tot i que la majoria d’ells no podran ser a la banqueta de la Champions perquè no estan inscrits o perquè, en el cas d’Enric, va ser expulsat en l’últim partit de la Youth League.

“És clar que hi ha una afectació tàctica per culpa de les lesions. Només tenim Danjuma com a extrem, els altres tres no hi són per diverses setmanes i això ens obliga a plantejar més opcions per a l’equip”, analitzava Míchel, que mentre parlava dels jugadors ara sans i disponibles tocava fusta: “Yangel ha sumat 180 minuts amb la seva selecció però s’ha entrenat bé i està preparat. També haurem de mirar més opcions, perquè el que està clar és que no veig jugant Iván Martín i Yangel Herrera els set partits que ens toquen en 22 dies; és això, el que em preocupa, no el partit contra la Real sinó el que ve després de l’enfrontament.”

Preguntat per la Real Sociedad, Míchel té clar que visita Montilivi un equipàs: “Ha anat de menys a més i en l’últim partit contra l’Atlético van jugar bé. És un equipàs i ha de lluitar per estar a dalt en la classificació. Nosaltres també som un equipàs i som capaços de guanyar qualsevol rival si la nostra versió és molt competitiva; ra bé, necessitem la nostra gent, junts som molt més forts.”

CÀRREGA DE MINUTS

“Més que el partit contra la Real, em preocupa més tot el que comporta el que ve després”

LA REAL

“Ha anat de menys a més i són un equipàs que lluitarà per estar a la part alta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)