Girona

Presenten el gran mural amb Míchel i Stuani

Girona. L’obra, encarregada pel Jovent Gironí a l’artista Miguel Martínez, és al passeig de Canalejas, a tocar del pont de Sant Feliu

Ahir a la tarda es va presentar al passeig canalejas de Girona, sota les vies del tren, al costat del pont de Sant Feliu, el mural de gran format dedicat al Girona FC que va encarregar el Jovent Gironí a l’artista Miguel Martínez, que ha estat treballant en l’obra les darreres dues últimes setmanes. El mural té com a objectiu immortalitzar i homenatjar el Girona i, concretament Cristhian Stuani i Míchel Sánchez, els dos referents i símbols del club gironí que han ajudat a portar l’entitat a una nova dimensió, a fer un curs passat excepcional en el qual l’equip va quedar tercer en la lliga i es va classificar per disputar l’actual Champions. Els dos protagonistes van ser presents a l’acte per inaugurar el mural i van mostrar-se orgullosos de l’obra i de ser-ne protagonistes: “És una sensació especial tenir aquest obra a la ciutat, som uns apassionats del futbol i ens sentim identificats amb el club, per nosaltres és un orgull”, va dir Stuani. En el mural també apareix al costat esquerre el lema Escrivint la història com una llegenda amb la silueta urbana de diversos punts de la ciutat de Girona, a més de diversos detalls sobre el Jovent Gironí: “Tenia unes directrius a seguir però com a artista l’he compost com he volgut. A la gent li ha agradat i personalment n’estic molt content”, va explicar l’autor de l’obra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)