Girona

L’1x1 del Girona

per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
batut
Va tenir poca feina, només una rematada perillosa amb el cap d’Oyarzabal que va haver de treure a sobre la línia. Amb la pilota als peus no va tremolar i en el gol visitant no va poder fer absolutament res.
YANGEL (90’)
motor
Després d’una període de seleccions, és difícil veure com Yangel completa el partit, però ahir no hi havia una altra opció. El veneçolà va estar correcte amb la pilota i va anar al límit en els duels. Va acabar ben fos.
FRANCÉS (72’)
lateral
S’especulava que podria sortir de central amb les darreres baixes, però Míchel el va ubicar de lateral, on no se’l veu tan còmode. Això no obstant, va mostrar caràcter en alguna incursió a l’àrea rival. Poc més.
IVÁN MARTÍN (90’)
perseverant
Clarament de més a menys, un fet que es va veure en la segona part quan va estar totalment superat pel mig de la Real. Va mostrar caràcter sense pilota, però se li comença a notar la fatiga a les cames.
DAVID LÓPEZ (90’)
millorat
Va estar a punt de sorprendre tothom en una rematada acrobàtica dins l’àrea. Va estar segur amb la pilota, superant així la mala dinàmica en els últims partits. En els últims minuts va patir en les transicions rivals.
DANJUMA (90’)
irregular
L’actitud de la primera part va ser molt més positiva. Va estar bé en l’u per u, però va tornar a perdre una pilota decisiva que va portar el gol. En la segona va tenir una gran oportunitat per empatar, però Remiro la va aturar.
KREJCI (90’)
correctiu
El txec va estar contundent en les accions dividides i va sortir guanyador de molts duels. Va tallar diversos contraatacs i va estar correcte amb la pilota. Va tenir l’acció de l’empat amb el cap, de les poques en la represa.
VAN DE BEEK (59’)
entonat
Se’l veu molt més fi físicament i s’ha guanyat el dret a ser titular. Ahir va condicionar la sortida visitant, però li va costar tenir la darrera passada. El neerlandès no va poder aportar gaire en el joc ofensiu.
MIGUEL (90’)
espès
Els primers 45 minuts el futbolista va ser molt intel·ligent interpretant la sortida i situant-se en posicions de mig del camp. En línies generals, però, no va estar fi i li va costar trobar el seu toc.
minsu (18’)
debutant
MIOVSKI (59’)
aïllat
Després de molts partits, el macedoni va partir de titular. En els primers 45 minuts no va tocar gairebé pilota, en la segona va ser substituït al quart d’hora de joc sense tenir incidència en l’atac de l’equip.
ARNAU (90’)
interpretatiu
Va exercir de capità i el seu rol en el joc era omnipresent, a l’extrem, a l’interior, al pivot i sempre havent d’interpretar què necessitava el seu equip. Va empènyer l’equip des de darrere, però va acabar fos.
Misehouy (31’)
atrevit
El neerlandès va entrar amb una molt bona actitud, volent trencar línies. Primer a la dreta, després per dins i finalment va caure a l’esquerra, on va fer més mal amb les combinacions amb Danjuma. El jugador va aportar caràcter i va traçar dues jugades superant en eslàloms i en u per u.
El jove futbolista, en edat de juvenil, va debutar a primera divisió i ho va fer per mirar de donar més velocitat per banda. Va entrar nerviós, però de mica en mica va situar-se al camp. Va estar molt marcat.
stuani (31’)
controlat
Michel li va donar bastants minuts, tenint en compte els que havia tingut en els darrers partits. No va poder rematar cap cop a porteria, tot i voler associar-se amb Misehouy per dins. Aquest cop no va poder.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)