Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És una victòria urgent per a la classificació”

Resignat, a Míchel gairebé se li escapava un riure nerviós –per no plorar– quan reconeixia que no recuperaven cap dels lesionats per al partit d’avui. “Són moltes baixes, però tenim jugadors per fer una alineació”, deia el de Vallecas a la sala de premsa de Montilivi abans de rebre avui la visita de l’Slovan de Bratislava. És un partit clau per a les aspiracions futures a la Champions, i el tècnic no ho amaga. “És una victòria urgent. Els dos equips hem perdut els dos partits i per buscar la classificació és important la victòria. Més enllà del moment de l’equip, la classificació ens diu que hem de guanyar sí o sí”, assenyalava Míchel, que no veu l’equip eslovac com la ventafocs de la competició. “És un equip que té possessió en la seva lliga. A la Champions ha estat més al darrere, però és un equip dominador i té jugadors diferencials a l’extrem i a la mitja punta. Haurem de pressionar molt bé i tenir solidaritat sense pilota per ser capaços que ells estiguin pressionats en tot moment. Hem de ser capaços de tenir un ritme de joc molt alt. Si no serà difícil, perquè és un equip molt físic i segur que ens crearà problemes. Dins del vestidor tothom sap que hem de donar la nostra millor versió si volem guanyar.”

La pressió que té el Girona per guanyar avui es nota, però Míchel no vol que en cap moment es perdi de vista la realitat. “Jo tinc clar que som l’equip més humil de la competició. Té molt mèrit que el Girona estigui jugant la Champions després de molts anys amb un projecte increïble. Té molt mèrit i s’ha de reconèixer. Ens ha costat molt arribar fins aquí i per això els partits de Champions no poden ser un partit més. No vull passar de puntetes per aquesta competició, no se li dona el valor que té. Són partits històrics que s’han de gaudir. Per mi és un dia molt especial, com van ser els anteriors”, diu el tècnic.

Un dia més, Míchel va reconèixer que l’ajustat calendari no ha permès preparar el partit de la millor manera. “Ens hem d’adaptar al calendari i a les lesions. Fem molt vídeo i abans del partit entrenarem, aprofitant cada minut d’entrenament”, va dir el madrileny. Malgrat les dificultats, el tècnic confia plenament que el Girona faci un pas endavant. “Veig l’equip competint. Tenim marge de millora. Potser ara estem lluitant per la salvació, però penso que podem acabar a dalt. Ho puc dir, però ho hem de fer. Miro el talent dels meus jugadors i no tinc dubtes que aquest equip aconseguirà bons resultats”, sentenciava Míchel. I assenyalava en què s’ha de millorar: “Som un equip que arriba bé a l’últim terç, però allà hem de generar més sensació de perill. Ens falta completar l’última acció. Aquest ara és el nostre problema.”

RESIGNAT

“Són moltes baixes, però tenim jugadors per fer una alineació”

EL RIVAL

“Tenen jugadors diferencials a l’extrem i la mitja punta. És molt bon equip”

AMB UN SOMRIURE

“Ens ha costat molt arribar fins aquí i són partits històrics que s’han de gaudir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)