Girona

Maleïts des dels onze metres

La relació entre el Girona i els penals en l’estrena en la Champions League del conjunt blanc-i-vermell és una història de terror constant. L’equip dirigit per Míchel ha gaudit de dues penes màximes en els dos duels que ha disputat a Montilivi, contra el Feyenoord i l’Slovan Bratislava, i cap dels dos llançaments ha acabat a dins de la porteria rival.

En el primer penal, contra el conjunt neerlandès, Bojan Miovski va assumir la responsabilitat amb l’objectiu d’estrenar-se com a golejador amb el seu nou club, però Wellenreuther li va endevinar la trajectòria del penal, que el macedoni havia forçat després d’un refús del porter. Els gironins van desaprofitar empatar a 2, un fet que aconseguiria Van de Beek poc després, tot i que el matx acabés 2-3.

Contra l’Slovan de Bratislava, Stuani va agafar la pilota sense discussió –com sempre que és al camp i hi ha penal– després d’unes mans eslovaques a dins de l’àrea. El de Tala, també en la porteria del gol sud, va veure com Takac, també estirant-se a la seva dreta, li refusava el llançament que podia significar el 3-0. Stuani fallava així el seu sisè penal com a gironí dels 44 que ha xutat. L’ariet portava una ratxa de sis transformats amb èxit, l’últim feia poc més de quinze dies, en el minut 99 i per donar la victòria contra l’Athletic Club (2-1). Stuani havia errat tres penes màximes contra l’Alcorcón a segona A, una contra el Rayo en la copa i una contra l’Almeria a primera.

MIOVSKI

El macedoni, que no s’ha estrenat amb el Girona, va errar el 2-2 contra el Feyenoord

STUANI

L’uruguaià va fallar el seu sisè penal com a gironí després de llançar-ne 44
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)