Girona

Un canvi de cromos, el millor escenari

Pendents. Avui es coneixerà l’estat de Van de Beek i Iván Martín, lesionats dimarts, i si Blind i Abel Ruiz podran jugar a Las Palmas

La infermeria de Montilivi va de bòlit i el temps entre partit i partit no permet gaires miracles. I menys si la plaga de lesions es va estenent, com va succeir dimarts en el partit contra l’Slovan Bratislava de la Champions, en què Iván Martín, a l’inici del partit, i Donny van de Beek, en els minuts finals, van haver de ser substituïts per problemes musculars. Els dos futbolistes van passar ahir proves mèdiques per determinar l’abast de les seves lesions, però el club no informarà sobre el seu estat físic fins avui, quan toca donar la llista de convocats i viatjar cap a Gran Canària per jugar demà contra Las Palmas (18.30 h). Sembla impossible, i així ho va insinuar Míchel després del partit de la Champions, que el basc o el neerlandès puguin estar a disposició de Míchel per a aquest partit.

Serien, en cas de confirmar-se, dues baixes més per lesió que se sumarien a les de Blind, Abel Ruiz, Oriol Romeu, Solís, Tsygankov, Portu, Pau López, Bryan Gil, Yáser Asprilla i els joves Jastin i Artero. Una llista de la qual, en els millors dels casos, en podrien sortir els dos primers, ja que el valencià s’ha perdut els dos últims partits per molèsties i el neerlandès fa dies que s’entrena amb l’equip en la recta final de la seva recuperació. Difícilment, però, cap dels dos podria ser titular demà.

L’única bona notícia assegurada de la llista serà el retorn de Juan Carlos, Misehouy i Minsu, que no van poder entrar a la llista de dimarts perquè no estan inscrits, però que no tindran problemes per jugar demà a Las Palmas. De fet, o Misehouy o Minsu tenen força números de ser titulars, si no els dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)