Girona

Malestar pels preus “abusius”

Indignació. La federació de penyes del Girona expressa la disconformitat dels socis i abonats pels alts preus assignats pel partit contra el Liverpool

La federació de penyes del Girona va expressar ahir la seva disconformitat amb els preus de les entrades que el club ha assignat per a la visita del Liverpool a Montilivi en la sisena jornada de la fase lliga de la Champions League, que es disputarà el dimarts 10 de desembre a les 18.45 h. L’agrupació considera “abusius” els preus, que van des dels 85 euros, als gols, fins als 123 euros, a preferent central, per als socis, i des dels 95 euros fins als 136 euros, per al públic general. “El futbol és un luxe, quan hauria d’estar a l’abast de tothom. En un partit com aquest, les entrades han d’estar més cares que en la lliga, però no fins aquest punt”, va afirmar Cristóbal Sánchez, el vicepresident de la federació de penyes de l’entitat blanc-i-vermella. “Continuem reclamant empatia i respecte al club envers els socis i abonats”, va publicar la federació de penyes en una piulada a la xarxa social X. El dia que es va rebre el Feyenoord, els preus van anar dels 54 als 104 euros, per als socis, i dels 60 als 116 euros, per al públic general. D’altra banda, en l’enfrontament de dimarts contra l’Slovan Bratislava, el cost de les entrades va oscil·lar entre els 45 i els 87 euros, per als socis, i entre els 50 i els 97 euros, per al públic general. Val a dir que, a cada entrada, s’hi han de sumar els 2,50 euros que el club percep per les despeses de gestió.

El rebuig de la federació de penyes pel preu de les entrades que el Girona ha estipulat contra el Liverpool se suma al malestar general expressat per l’afició a les xarxes socials des que el Girona va obrir ahir, a les onze del matí, la venda d’entrades als primers 1.000 socis i als que els van tocar entrades assignades per al partit, és a dir, als 6.000 socis amb dret a comprar entrada per al duel contra l’equip anglès. Més enllà dels alts preus, hi ha altres qüestions que irriten el soci. Una de les crítiques accentuades és la poca diferència entre el cost de les entrades per als socis i per al públic general. L’altra, l’excessiva diferència existent entre els 85 euros que costa l’entrada més barata i els 60 euros que pagaran els desplaçats des d’Anglaterra per veure el partit. “No és lògic arribar a acords amb la UEFA per abaratir les entrades visitants si apugem les locals. És un greuge comparatiu, com també ho és que el públic general pogués escollir el seient en els partits contra el Feyenoord i l’Slovan Bratislava, i els socis, no”, va raonar Sánchez, que assegura que els socis se senten “menyspreats i no valorats pel club”.

A tribuna, no

Per al partit contra el Liverpool, a diferència dels dies contra el Feyenoord i l’Slovan Bratislava, de moment no és possible adquirir entrades a la zona de tribuna, plena per la presència de la premsa, els 200 compromisos de l’entitat anglesa, els del club gironí i els de la UEFA.

A PREU D’OR

Feyenoord
Tribuna sup.
116€ 104€ (socis)
Tribuna inferior
108€ (97€)
Preferent central
86€ (78€)
Preferent lateral
79€ (71€)
Gols laterals
68€ (61€)
Gols
60€ (54€)
Slovan Bratislava
Tribuna superior
97€ (87€)
Tribuna inferior
91€ (82€)
Preferent central
73€ (65€)
Preferent lateral
67€ (60€)
Gols laterals
57€ (51€)
Gols
50€ (45€)
Liverpool
Preferent central
136€ (123€)
Preferent lateral
125€ (112€)
Gols laterals
107€ (96€)
Gols
95€ (85€)
*Contra el Liverpool, de moment, no hi ha entrades disponibles a tribuna.
El cost mínim de les entrades per al Liverpool per als socis són 85 euros. El màxim, 123.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)