Girona

Iván Martín, baixa entre dues i tres setmanes

Van de Beek ha entrat a la convocatòria, en què la gran novetat és el retorn de Blind

El Girona visita demà el camp de Las Palmas (18.30h) amb l’objectiu de donar continuïtat al triomf a la Champions contra l’Slovan Bratislava. Un dia més, les baixes seran el gran maldecap dels de Míchel, i és que el club ha confirmat aquest matí que Iván Martín serà baixa pels propers partits. El migcampista, amb una lesió a l’adductor de la cama esquerra, estarà entre dues i tres setmanes de baixa, segons el comunicat mèdic que ha emès el club. La bona notícia, per contra, és que el neerlandès Donny van de Beek sí que està en condicions de jugar demà tot i les molèsties que va tenir en el partit de Champions de dimarts. En el capítol d’altes, la gran novetat a la llista de convocats és la presència de Daley Blind, ja recuperat de la seva lesió, així com la presència de Juan Carlos i Misehouy després de no poder jugar dimarts a la Champions per no estar inscrits. En canvi, Abel Ruiz continuarà un partit més de baixa juntament amb el mencionat Iván Martín, Pau López, Oriol Romeu, Portu, Tsugankov, Solís, Asprilla i Bryan Gil, així com els joves Jastin i Artero.

Per completar una llista de 20 jugadors per viatjar avui cap a Las Palmas, Míchel ha convocat els jugadors del filial Lucas, Selvi, Minsu, Raúl i Papa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)