Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Entenc el disgust de la gent, voldria ajudar-los i no sé com”

En la prèvia del partit de lliga contra Las Palmas, Míchel Sánchez va parlar obertament sobre l’estat de la plantilla i els reptes d’afrontar les competicions amb una plantilla curta i diverses baixes. Amb nous jugadors i els joves del filial en la convocatòria, Míchel va confiar en la preparació de l’equip per competir al màxim en el següent enfrontament, indicant: “Hem de mirar partit a partit. Demà recuperem Blind i perdem Iván. La resta de jugadors els hem de gestionar amb prudència, ja que d’aquí a quatre dies juguem copa i no sabem si podrem comptar amb algú més. Tenim poques opcions per a l’alineació.”

L’entrenador va subratllar la prioritat de la lliga per sobre de la resta de competicions: “Després de cada partit de Champions intentem fer una pausa. El més important és la lliga, i sempre que guanyes els jugadors agafen confiança. Hem de donar la millor versió.” A més, va explicar la seva estratègia per gestionar les lesions i la fatiga acumulada: “Després de l’aturada hem de pensar a mitjà termini. Yangel ha jugat 9 partits en 31 dies, i Donny fa dos anys que no juga dos partits seguits. La nostra plantilla és bona però curta; cal pensar les alineacions per afrontar cada partit amb condicions.”

També va assenyalar l’anàlisi de l’equip rival i l’impacte dels tècnics: “Tenim un gran equip d’anàlisi. Hem estudiat les característiques de Diego i els seus equips, i tot i que Carrión és diferent, sempre queda alguna cosa de l’entrenador anterior. Estem preparats.” En referència a Arnau, Míchel va remarcar la seva evolució: “Arnau és més madur, ha crescut dins i fora del camp. Ha après que ha de treballar millor, i la seva evolució és evident. Ens aporta moltíssim.”

Finalment, Míchel va abordar el malestar dels socis pel preu de les entrades per al partit contra el Liverpool: “Em preocupa, em preocupa molt. Nosaltres sempre hem dit que juguem per la nostra gent. Volem un camp ple, com l’altre dia, i necessitem l’afició amb nosaltres. Sé que és un esforç molt gran el que ha de fer la gent, sé que és un partit important de Champions; m’agradaria ajudar, no sé com. Però el futbol és per la gent. I els estadis han d’estar plens. Nosaltres volem la nostra afició a casa, perquè junts som més forts. Sé l’esforç que han de fer. Entenc a tothom, i entenc el disgust de la gent”, va dir.

PRIORITAT

“El més decisiu és la lliga, i sempre que guanyes els jugadors agafen confiança”

SOBRE LES ENTRADES

“Em preocupa tot el que està passant; el futbol és per a la gent, entenc el disgust”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)