Girona

“El Girona ha estat revelació a Europa”

Diego Martínez. Tècnic de Las Palmas

Diego Martínez, que recentment ha substituït Luis Carrión i que suma una victòria contra el València en un partit al capdavant de Las Palmas, va valorar l’estat del seu equip en la roda de premsa prèvia al duel contra el Girona. Martínez es va mostrar optimista pel bon moment físic i anímic dels jugadors, tot i assenyalar detalls a millorar. “Es tracta de treure partit de la matèria primera, que són els jugadors. L’equip intentarà jugar bé. Això significa atacar i defensar bé, ser solidaris, perseverants, guanyar cada duel o segones jugades”, va afirmar.

Amb ganes de connectar amb l’afició, l’entrenador va recordar la importància del suport local: “L’afició és important i la mentalitat es construeix entre tots.” També va elogiar el Girona, destacant-ne la solidesa malgrat les baixes: “L’equip és un equip Champions, ha estat la revelació europea en els últims anys.”

Martínez va reconèixer la necessitat de temps per introduir noves dinàmiques, tot i la injecció anímica de la recent victòria. “Hem de defensar millor per arribar al maig en condicions d’assolir el nostre objectiu”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)