El Girona B trenca la bona dinàmica contra la Muntanyesa (1-3)

El Girona B trenca la bona dinàmica i perd, tot i haver dominat pràcticament tot el partit, contra la Montanyesa. Els de Nou Barris han sabut aprofitar dos serveis de banda i una bona acció individual per acabar posant el marcador final l’1 a 3.

Els joves gironins volien encadenar el seu sisè partit sense conèixer la derrota i millorar els seus números a casa, on han sumat la meitat de punts que fora. Per fer-ho però, tenien baixes importants: Minsu, Raúl, Ppa i Selvi, que van anar ahir amb el primer equip. Els blanc-i-vermells han estat els dominadors dels primers minuts, i han començat perdonant. Les han tingut Iker i Dawda per obrir la llauna. Però la Montanyesa no ha perdonat i en la aprofitant el seu segon servei de cantonada Elhadji ha fet el primer gol pels locals, que els ha portat fins al descans amb l’avantatge (17’). Tot i això, els gironins han estat els clars dominadors del partit que, un partit més a Riudarenes, els ha faltat efectivitat en l’última rematada.

A la represa, després d’uns minuts de tanteig i sacsejar banquetes ha arribat el gol de l’empat. Hamony, que havia entrat uns minuts abans ha estat l’encarregat d’empatar el partit amb un xut de rosca des de la frontal (68’). L’alegria a Riudarenes s’ha acabat ràpid, perquè justa la jugada següent els de Nou Barris tornaven a avançar-se amb un xut creuat d’Elian que Segi Puig no ha pogut evitar. Per si nó n’hi havia prou els barcelonins encara n’han fet un altre per enfonsar més la moral dels blanc-i-vermells. Per acabar-ho de sentenciar Marc Gabaldón ha sentenciat el partit, de nou, aprofitant un servei de banda.

Amb la derrota els de Quique Álvarez trenquen una ratxa de cinc partits sense perdre.