Internacional

Espanya obté l'europeu

Hoquei sobre patins. Un gol d'or del català Nil Gamissans va permetre als d'Iván Sanz assolir el títol sub-17 contra Portugal

Un gol d'or de Nil Gamissans en la final contra Portugal jugada dissabte a la nit, a Mieres, va permetre a la selecció espanyola sub-17, formada íntegrament per jugadors catalans, obtenir el títol europeu de la categoria després d'imposar-se per 5-4. La victòria posa fi a una etapa de sequera de les seleccions espanyoles en totes les seves categories generalment en benefici de Portugal. Ramos va fallar un penal per part dels lusitans i João Pereira va marcar el primer gols dels visitants (0-1). Marc González, però, va empatar des de dins del quadre. El conjunt de l'asturià Iván Sanz es va avançar tres vegades en el segon temps, però els portuguesos, tossuts, sempre van replicar i van forçar la pròrroga quan només faltaven dos minuts per al final del partit. En el temps afegit, el jugador del Club Patí Manlleu Nil Gamissans va engaltar un gran tir des d'una cantonada que va desfermar l'eufòria al pavelló Visiola Rollán de Mieres, que es va omplir per veure la final.

ESPANYA5 PORTUGAL4

ESPANYA: Arnau Anglas, Àlex Joseph, Aleix Domènech, Miquel Grau, Pol Manrubia –equip inicial–, Nil Gamissans i Marc González. .PORTUGAL: Alejandro Edo, Carlos Ramos, Xavier Pinho, Hugo Santos, João Pereira –equip inicial– i João Malo. GOLS: 0-1 (13') João Pereira. 1-1 (19') Marc González. 2-1 (24') Àlex Joseph. 2-2 (28') Xavier Pinho. 3-2 (30') Miquel Grau, 3-3 (34') Hugo Santos. 4-3 (37') Aleix Domènech. 4-4 (38') João Malo. 5-4 (45') Nil Gamissans. ÀRBITRES: Silecchia i Ferrão.