Internacional

Espanya venç Itàlia i jugarà la semifinal

Mundial femení. Va treballar molt per superar els quarts de final i s'enfrontarà a l'Argentina, la campiona

La selecció espanyola es va classificar per a la semifinal del mundial femení després de superar Itàlia (4-0) en els quarts. Tot i el clar resultat, el partit no va ser fàcil i les jugadores que dirigeix Alejandro Domínguez van haver de treballar molt per superar la sòlida defensa italiana i la bona actuació de la seva portera. Espanya, amb set catalanes, s'enfrontarà en la semifinal a l'Argentina, l'actual campiona. El partit va començar amb domini del conjunt estatal i amb ocasions però sense encert. Maria Díez i Natasha Lee van disposar de dos penals però la portera Sara Zarantonello els va aturar. A quatre minuts del descans Anna Casarramona va inaugurar el marcador amb un xut creuat (1-0). En la segona meitat va continuar el domini d'Espanya, però no va ser fins a quatre minuts del final que Berta Busquets, amb una mitja volta, va fer el 2-0. En els últims minuts Laura Puigdueta i Natasha Lee, de falta directa, van arrodonir el resultat. L'Argentina va golejar per 5-0 Colòmbia i s'enfrontarà a Espanya en una semifinal. L'altra la disputaran Portugal i França. Tots dos es van classificar gràcies a un gol d'or en la pròrroga. Les franceses van eliminar l'amfitriona, Xile.

ESPANYA 4 ITÀLIA 0

ESPANYA: Teresa Bernadas, Anna Casarramona, Berta Tarrida, Sara González i Laura Puigdueta –equip inicial–; Maria Díez, Natasha Lee, Berta Busquets i Marta González. ITÀLIA: Sara Zarantonello, Maria Teresa Mele, Giulia Galeassi, Pamela Lapolla i Erika Ghirardello –equip inicial–; Elena Tamiozzo. GOLS: 1-0 (16') Anna Casarramona. 2-0 (35') Berta Busquets. 3-0 (39') Laura Puigdueta. 4-0 (40') Natasha Lee, de falta directa. ÀRBITRES: José Risso (Argentina) i Daniel Löewe (Alemanya). FALTES: 7 d'Espanya i 10 d'Itàlia.
Quarts de final
Alemanya - Portugal
4-5 (gol d'or)
Espanya - Itàlia
4-0
Xile - França
2-3 (gol d'or)
Argentina - Colòmbia
5-0
Cinquè-vuitè lloc (matinada passada)
šColòmbia - Itàlia
3 - 1
(5) Xile - Alemanya
1.30 h
Semifinals
(7) França - Portugal
24 h
(8) Argentina - Espanya
3 h
Setè i vuitè lloc (avui)
Perdedor 5 - Itàlia
20.30 h
Cinquè i sisè lloc
Guanyador 5 - Colòmbia
22 h
Tercer i quart lloc
Perdedor 7 - perdedor 8
23.30 h
Final
Guanyador 7 - guanyador 8
1 h (*) Tots els horaris són de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)