Internacional

Hoquei sobre patins

L'Eurockey Cup U-17 es posa en marxa a Blanes

Hoquei sobre patins. La disputen tres equips catalans –el Manlleu, l'Arenys de Munt i el Lleida– i ahir es va fer la inauguració

La tercera edició de l'Eurockey Cup U-17 es va inaugurar ahir a la ciutat esportiva de Blanes i ja es van disputar els primers partits. Setze dels millors equips juvenils de set països diferents d'Europa lluitaran fins diumenge pel títol. Entre ells hi ha tres equips catalans: el CP Manlleu –el campió l'any passat–, l'Arenys de Muny –el campió d'Espanya– i el Lleida, el subcampió estatal.

En la inauguració hi van ser presents Juanjo Rovira, director del MIC Sports Services; Francesc Gil, director del torneig, i Joel Comas, regidors d'Esports de l'Ajuntament de Blanes. En els parlaments van destacar que és una gran oportunitat perquè els jugadors juvenils, menors de disset anys, es relacionin entre ells i amb els cossos tècnics de diferents llocs d'Europa, i també per promoure una sèrie de valors com ara el respecte, la passió i la companyonia.

Els setze equips es reparteixen en quatre grups de quatre equips, i els dos primers de cada grup jugaran dissabte els quarts de final. Dissabte també es jugaran les semifinals i diumenge es decidirà el campió.

La primera jornada

Els primers partits ja es van disputar ahir i els catalans van guanyar els seus partits. En el grup A el Manlleu va derrotar el Saint-Omer francès (5-3) i en el B l'Arenys de Munt va golejar l'Uri suís (14-0). En el D el Lleida va superar el Bassano italià (8-1), i en el C el Liceo gallec va perdre (4-5) contra el Lió francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)