Lliga Europea

Inici amb un gran triomf

Lliga europea. El Reus Deportiu La Fira va guanyar a la pista del Forte dei Marmi després d'una segona meitat molt encertada

FORTE MARMI 2 REUS 4

FORTE DEI MARMI:Gnata, Torner, Motaran, Orlandi i Pagnini –equip inicial–; Romero, De Oro, Cinquini, Maggi i Stagi. REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Àlex Rodríguez i Torra –equip inicial–; Marín, Salvat, Ollé i Toda. GOLS:1-0 (3') Torner, de penal. 1-1 (27') Platero. 1-2 (29') Casanovas. 1-3 (45') Marín, de falta directa. 1-4 (47') Torra. 2-4 (49') Torner. ÀRBITRES:L. Peixoto i M. Guilherme (Portugal). COMENTARI:El Reus Deportiu La Fira va iniciar el seu grup de la lliga europea amb una gran victòria a la pista del Forte dei Marmi italià, un dels favorits. Els reusencs van tenir una segona meitat amb molt d'encert de cara a gol i van assegurar els tres primers punts. El partit es va iniciar amb un gol de penal d'Enric Torner per als italians en el minut tres, i, tot i que els roig-i-negres van crear perill, no van poder anivellar el marcador. No va ser fins a la segona meitat quan Matías Platero i Albert Casanovas van marcar dos gols molt seguits i van posar el seu equip al davant. Raúl Marín va marcar de falta directa l'1-3 a cinc minuts per al final i poc després Marc Torra va aconseguir el quart gol que va acabar de sentenciar la victòria. El gol final dels italians ja no va servir de res.