OK Lliga

Fer-se forts a casa

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona buscaran tornar a puntuar davant del seu públic contra equips que estan en ratxa

Tornar a puntuar davant de la seva afició, si pot ser amb una victòria, i fer-se forts al seu pavelló és l'objectiu del Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona en aquesta novena jornada de l'OK Lliga. Els dos conjunts de les comarques gironines, però, no ho tindran gens fàcil, ja que els seus rivals, el Vic i el Caldes respectivament, estan passant per una bona ratxa de resultats.

Els lloretencs reben el Vic i intentaran trencar la ratxa de dues derrotes en les dues darreres jornades. En l'últim partit jugat a casa, els homes de Manolo Barceló van caure per la mínima contra el Cafès Novell Vilafranca i buscaran tornar a sumar punts. Davant seu tindran un conjunt osonenc que està en un moment dolç, ha guanyat els quatre últims partits de lliga i fa cinc jornades que no perd. Fora de casa el Vic només va perdre a la pista del Lleida en la primera jornada.

Els gironins s'enfrontaran al Caldes, que no ha perdut en els últims quatre partits que ha jugat, amb dues victòries i dos empats. Fora de casa han puntuat en els dos últims desplaçament i acaben de guanyar el Voltregà a domicili. El Girona va perdre el darrer partit que va jugar a casa de manera clara –0-5 contra el Voltregà–, que és l'única derrota davant de la seva afició. Els homes de Ramon Benito acaben d'aconseguir un bon empat a la pista del Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)