OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Pablo Álvarez sentencia l'Alcoi amb un trio de gols

Ok Lliga. El Barça suma el novè triomf en nou partits amb l'argentí molt inspirat. Egurrola deixa el record d'imbatibilitat en 230 minuts i 37 segons

ALCOI 1 BARÇA 4

ENRILE PAS ALCOI:Marc Grau, Ferran Formatjé, Cañellas, Gelmà i Baieli –equip inicial–; Roca, Lourenço i Martí.BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Pau Bargalló, Barroso i Álvarez –equip inicial–; Gual, Ordóñez, Panadero i Lamas.GOLS:0-1 (5') Álvarez. 0-2 (11') Álvarez. 0-3 (27') Álvarez. 1-3 (30') Cañellas. 1-4 (45') Gual.ÀRBITRES:S. Mayor i J.J. Melero.FALTES:11 l'Alcoi i 13 el Barça Lassa.

El Barça Lassa va imposar ahir al Francisco Laporta d'Alcoi la seva llei i va obtenir el novè triomf en nou jornades. El porter titular blaugrana, Aitor Egurrola, va eixamplar fins als 230 minuts i 37 segons el rècord d'imbatibilitat de l'OK Lliga. Egurrola ja havia batut el registre de Gerad Camps en el partit anterior jugat dimarts a l'Ateneu de Sant Sadurní.

Pablo Álvarez va obrir la llauna de seguida amb una rematada l segon pal, i ell mateix, de nou també rematant des de dins del quadre, va establir el 0-2 amb què es va arribar a la mitja part. L'Alcoi havia fet cinc faltes i el Barça n'havia acumulat sis. El festival de l'argentí va prosseguir tot just arrencar el segon temps aprofitant una assistència de Pascual des de darrere de la porteria (0-3). L'Alcoi va reaccionar amb un gol de Pere Cañellas amb un tret de Cullera a 19:23 del final. Era el primer gol que encaixava el pop en els últims cinc partits. Però es va refer de seguida i va aturar un penal a Gelmà (35') i una falta directa a Formatjé, executada amb un tret directe (37'). Gual va arrodonir el triomf amb un gol en una acció interior. A 1:37 del final, Ordóñez no va poder batre Marc Grau en la directa corresponent a la desena falta d'equip local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)