Més hoquei

Derrota en el tram final

1a divisió

SANT FELIU 5 GEIEG 2

SANT FELIU:Castellvell, Vera, Fajas, Tobias i Valls –equip inicial–; Fajas, Hinojal, Garcia i Oller.GEIEG:Ortega, Garcia, Palacín, Gallardo i Nonell –equip inicial–; López, Vidal, Rodríguez i Gelmà.GOLS:0-1 (3') Nonell. 1-1 (4') Valls. 2-1 (11') Vera, de penal. 2-2 (18') Gelmà. 3-2 (44') Fajas. 4-2 (47') Oller. 5-2 (49') Valls.ÀRBITRES:Soler i Rivas. Blaves a Jasel Oller i a Pau Palacín.FALTES:11 el Sant Feliu i 8 el GEiEG.COMENTARI:El GEiEG va fer una primera part completa (2-2), en què fins i tot es va avançar en el minut 3' amb gol de Nonell, però va claudicar en els últims cinc minuts. L'equip gironí va fallar dues directes quan el resultat era de 2-2.