Més hoquei

El Palafrugell reacciona i exerceix de líder sòlid

Primera divisió. El SHUM, que cau en zona de descens, va sorprendre els locals amb dos gols, però no va poder aturar els locals

PALAFRUGELL 5 SHUM 2

PALAFRUGELL:Luzón, Brugué, Duran, Aldrich i Ruiz, Ribot, Vives, Pujol i Casanovas.SHUM FRIT RAVICH:Candamio, Enríquez, Garriga, Planella, Garcia, Villares, Roura, Fernández i Ramírez.GOLS:0-1 (4') Roura. 0-2 (7') Roura. 1-2 (11') Duran. 2-2 (17') Duran, de penal. 3-2 (23') Brugué. 4-2 (46') Brugué. 5-2 (46') Brugué.ÀRBITRES:Garcia i Calonge.FALTES:12 el Palafrugell i 13 el SHUM Frit Ravich.

El Palafrugell, el líder de la primera divisió, va derrotar el SHUM Frit Ravich amb remuntada inclosa (5-2) i té pràcticament garantida la seva presència en la copa de la Princesa. Els de Xavi Garcia van tenir un partit feixuc perquè el SHUM, que és antepenúltim i cau a la zona de descens, va començar fort amb dos gols de Roura (0-2). Duran va empatar amb dos gols consecutius, el segon de penal, i Brugué, que en va fer tres, va fer la seva primera diana abans del descans (3-2). En la segona part, va sentenciar l'enfrontament. El SHUM va fallar dos penals i una directa i, els locals, dues directes.