Internacional

hoquei patins

Europeu sub-17 femení

El Mataró regna de nou

Europeu sub-17 femení. L'equip maresmenc va revalidar el títol amb un triomf abassegador contra el Projekt 2020 suís (8-0)

El Club Hoquei Mataró va revalidar ahir a Breganze el títol de campió d'Europa de clubs femenins sub-17 Trofeu Toni Battistella superant el Projekt 2020 suís per 8-0 amb els gols d'Aida Anton (4), Joana Xicota (2), Carla Fontdegloria i Aina Lleonart. Les maresmenques en feien prou amb un empat en el segon partit de la lligueta que va enfrontar els tres primers de cada grup i tanquen el campionat invictes amb quatre triomfs en quatre partits i un balanç de 24 gols a favor i només un en contra encaixat en la primera fase contra el Juventude Salesiana portuguès (1-5). El Mataró ja havia estat campió el 2015 a davant del Vilasana lleidatà. L'equip que entrena Albert Bou el formen, a banda les golejadores ja citades, les porteres Paula Lladó i Ariadna Escales i les jugadores Carla Naranjo, Ona Castellví, Aina Florenza i Marlena Rubio. El subcampionat va ser per al Rivas Las Lagunas madrileny i el Projekt 2020 va quedar tercer. El Breganze va ser quart i el Cuencas Mineras asturià va acabar sisè d'entre nou equips participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)