OK Lliga

hoquei patins

copa del rei

El Lloret jugarà la copa

Hoquei sobre patins. L'actuació del porter Grau i les badades condemnen els calderins, que ja no poden atrapar els selvatans

CALDES 2 ALCOI 4

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, A, Acsens i R. Acsensi -equip inicial-; Urbano, Galbas i Pastor.ENRILE PAS ALCOI:Grau, Formatjé, Cañellas, Gelmà i Roca -equip inicial-; Castanheira, Baieli i Lourenço.GOLS:1-0 (25') A. Acsensi. 1-1 (27') Fomatjé.1-2 (29') Cañellas.2-2 (42') Pastor. 2-3 (43') Baieli. 2-4 (49') Cañellas.ÀRBITRES:Ribó i Godia. Blava a Gelmà, de l'Alcoi.FALTES:8 el Caldes i 12 l'Alcoi.

El Caldes va encaixar ahir a casa contra el cuer, l'Alcoi, la primera derrota del curs a la Torre Roja i no jugarà la copa. L'equip classificat és el Lloret, que s'assegura la setena plaça al final de la primera volta. El Caldes va dur el pes en el primer temps i va disposar d'ocasions. Però Marc Grau, el porter de l'Alcoi, es va mantenir ferm. Alexandre Acsensi va obrir la llauna en la primera jugada de la segona part. L'Alcoi es va despertar i va empatar en una bola penjada que va entrar plorant (1-1) i que va reforçar el seu plantejament. I més quan Cañellas va fer l'1-2 davant la condescendència de la defensa local. A 8:57 del final, l'Alcoi va cometre la desena, però Grau li va aturar la directa a Rovira. Baieli va cometre un penal absurd sobre Rovira. Pastor va llançar i en el segon rebuig de Grau va empatar (2-2). Però el Caldes va tornar a badar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)