Més hoquei

El Palafrugell segella l'accés a la copa

Hoquei sobre patins. Al líder de la primera divisió li faltava un punt i va derrotar en un duel aferrissat precisament l'amfitrió

PALAFRUGELL 5 SANT CUGAT 2

PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –equip inicial–; Vives, Aldrich, Ruiz i Casanovas.SANT CUGAT:Rivero, Gabarra, Martínez, Gilabert i Serrallonga –equip inicial–; Farnés, Yepes, Peris i Galbas.GOLS:1-0 (1') Brugué. 1-1 (9') Gabarra. 2-1 (18') Aldrich. 3-1 (32') Brugué. 3-2 (35') Martínez. 4-2 (45') Pujol. 5-2 (47') Pujol.ÀRBITRES:Rovira i Galán. Blava a Ruiz, del Palafrugell.FALTES:10 el Palafrugell i 9 el Sant Cugat.

El Palafrugell, el líder de la primera divisió, va segellar dissabte amb un triomf molt treballat contra un combatiu Sant Cugat la classificació per jugar la copa de la Princesa. La seu de la competició serà precisament Sant Cugat. La gran actuació del porter local Marcel Luzón davant les escomeses dels visitants i el major encert realitzador del Palafrugell van ser les claus d'un partit igualat. El conjunt de Xavi Garcia es va avançar ben aviat i va arribar a tenir un 3-1 en el segon temps, però el duel no es va resoldre fins que Gerard Pujol va sentenciar amb els dos darrers gols en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)