Internacional

El Voltregà i el Manlleu s'estrenen en els quarts

Hoquei sobre patins. El Palau s'enfronta amb el potent Gijón en la lliga europea femenina

El Generali Palau de Plegamans, el Manlleu i el Voltregà disputen avui el partit d'anada dels quarts de final de la lliga europea femenina amb la intenció de buscar un bon resultat que els acosti a la final a quatre, que ja van disputar tots tres la temporada passada. Els equips osonencs s'estrenen en la competició en aquesta fase. Les de Sant Hipòlit jugaran a casa contra el Noisy Le Grand francès (20.45 h) i les manlleuenques visitaran la pista de l'equip italià del Molfetta (18.30 h).

El Palau, que va superar l'eliminatòria prèvia, tindrà un rival molt complicat, ja que jugarà a casa contra el Gijón (20 h), l'actual líder de l'OK lliga femenina estatal. Aquesta temporada els dos equips ja s'han enfrontat en la lliga a la pista del Palau i van empatar a un gol. El darrer partit de quarts de final el jugaran el Benfica portuguès i el Coutras francès. Els partits de tornada es disputaran el 18 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)