OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Vendrell afronta un nou repte, el Liceo

Hoquei sobre patins. El Reus, segon, visita el Caldes, i el Girona i el Manlleu disputen un duel de la zona de descens

El Moritz Vendrell afronta un nou repte contra els equips de la zona alta, i aquest cop rep el Liceo. Els penedesencs encadenen tres derrotes contra els tres primers de la classificació i tenen ganes de tornar a puntuar. El conjunt gallec, quart de la taula, buscarà la victòria per no despenjar-se més dels primers. Aquesta tarda també destaca la visita del Reus a la pista del Caldes. Els roig-i-negres estan en ratxa, ja que encadenen quatre victòries consecutives que els han situar en la segona plaça. Els vallesans estan a la zona mitjana de la taula i miraran de trencar la irregularitat que han mostrat en les últimes jornades.

A la zona baixa de la classificació, el Girona i el Manlleu disputen un duel de la zona de descens. Tots dos van perdre en l'última jornada i volen la victòria que els podria fer sortir de la zona perillosa o, si més no, apropar-se a la permanència. L'Igualada, per la seva banda, rep un Vilafranca que va trencar la mala ratxa i té ganes d'anar cap amunt, mentre que el Lloret vol mostrar la seva fortalesa fora de casa visitant la pista del cuer, l'Alcobendas.

Demà, el clàssic derbi osonenc

L'enfrontament entre el Voltregà i el Vic en el clàssic derbi osonenc de la màxima categoria es disputarà demà i serà retransmès per La Xarxa TV (18.05 h). A la gran rivalitat comarcal del partit s'hi afegirà la lluita a la zona alta de la taula dels dos conjunts i les ganes de revenja dels vigatans, perquè van perdre en la primera volta a casa per un ajustat 2-3. El líder, el Barça, visita aquest migdia la pista del Lleida, que ha guanyat els tres darrers partits jugats a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)