OK Lliga

El Caldes empata a només quatre segons del final

OK Lliga. Roger Acsensi va igualar un disputat enfrontament contra el Reus

CALDES 1 REUS 1

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera,Rovira, Urbano i Roger Acsensi –equip inicial–; Galbas, Alexandre Acsensi, Blanqué, Pastor i Villena.REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Salvat, Casanovas, Marín i Torra –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Torné, Tella i Matilla.GOLS:0-1 (26') Marín, de falta directa. 1-1 (50') Roger Acsensi.ÀRBITRES:F.J. Garcia i A. Gorina. Van mostrar targeta blava a Blanqué i Salvat.FALTES:8 del Caldes i 12 del Reus.COMENTARI:El Recam Làser Caldes va empatar a casa contra el Reus Deportiu La Fira a només quatre segons del final del partit. Un xut de Roger Acsensi va aconseguir igualar un partit que va ser anivellat i disputat. Els roig-i-negres, que van tenir les baixes a darrera hora de Marc Ollé i Matías Platero, van trencar una ratxa de quatre victòries seguides. En la primera meitat cap dels dos equips va poder inaugurar el marcador tot i que van disposar d'ocasions. La millor per als locals va ser una falta directa que Rovira no va transformar. En el primer minut de la segona meitat els reusencs es van avançar de falta directa gràcies a Marín, i quan els locals en van disposar d'una altra Galbas no va marcar. En els darrers minuts el Caldes va buscar l'empat, va jugar sense porter i amb cinc homes d'atac i Roger Acsensi va poder empatar.